69th ROCK AND ROLL JAMBOREE VAMMALASSA HOTELLI ELLIVUORESSA 21-22.6.2002

Ensimmäinen päivä:

Reissu alkoi pahaenteisesti. Kotioven suljettuani alkoi rankkasade ja ukkonen jyrähteli. Jumalanilmassa lähdin kävelemään bussipysäkille. Naapuri onneksi poimi kyytiin, ja bussikin vei Helsinkiin. Siitäpä pankkiautomaatille, mutta voi: tunnusluku unohtunut! Ei pihteinen, nyt rautatieasemalle oluelle junaa odottamaan ja aivoa rentouttamaan. Kyllä se numero vielä mieleen tulee.
Vettä satoi Keuruullakin, taskumatin antimia jouduin nauttimaan Tampereelle asti.

Ei tullut numero mieleen mutta juna lähti kohti Tamperetta ja asemaravintolassa odottelevaa Astroa.

Tampereelta jatkoimme minä ja Astro kohti Vammalaa, josta taksilla juhlapaikalle Ellivuoreen. Onko paikka nimensä veroinen, tuumin, olihan mukanani maalaisrock- tähti jonka ympärillä pyörii kärpäsiä kuin naisia. No ainakin Ellivuori oli pirun kaukana. Täältä ei lähdetä pasteerailemaan Vammalan raitille noin vain.

Juhlakansaa oli paikalla pilvin pimein. Ameriikanrautoja oli pysäköity pitkin poikin laajaa juhla-aluetta, tötterötukkia ja sotakypäräisiä motoristeja, kellohameisia lyylejä ja teddyboyta risteili ympärillä, joten eiku kirjoittautumaan hotellihuoneeseen.

Homma luiskahti melkoisesti auditoinnin puolelle, mutta ainakin ukrainalaiset Mad Headsit onnistuimme näkemään. Tortut leivoimme päähän tietysti itsekin, mutta eihän se harrastelijoilta tahdo onnistua. Katumapäälle oli turha ryhtyä, rasva oli ja pysyy!
Ja pysyy edelleenkin!

Auditointi väsähdytti minut jo puolenyön aikoihin. Heräsin vasta Astron palattua neljän jälkeen hotellihuoneeseen ja aloitettua helvetilliset rakennustyöt nukkumatin työmaalla. Seurasin meteliä lopunyön soitellen puhelimella ja tarjoten sikaniskan kuorsausta puhelimitse kuultavaksi.