69th ROCK AND ROLL JAMBOREE VAMMALASSA HOTELLI ELLIVUORESSA 21-22.6.2002

Toinen päivä, klo 8-18:

Oliko kello kahdeksaakaan, kun jo istuimme aamiaisella ravintolasalissa, näköalat suurista maisemaikkunoista vehreään luontoon ja tuntemattomaan vesistöön, salin puolella Marti Bromin pöytään. Runsaan tankkauksen jälkeen luontokävelylle, Astro tosin uupui pian ja siirtyi hotellin respaan päivystämään ja PR-työtä tekemään.
Taisin juoda myös yhden oluen.
Minäkin otin vielä aamunokoset ennenkuin päätimme tilata taksin päästäksemme Vammalan raitille 20km päähän notkumaan.

Astro jututti neiti tilataksikuskia pelkääjän paikalla ja minä ihmettelin auton peräosassa radio Novan ansaintalogiikan pitävyyttä. "Mikä tuola on? Ei mikkään!" Torniolainen sananlasku piti paikkansa myös Vammalan keskustaan sovellettuna, ja pankkikorttini kadottua automaatin syövereihin painuimme olusille kuka itkien, kuka nauraen, tilataksemme pirssin hetken päästä takaisin juhlahumuun.
Ja paluukyyti oli ilmainen.

Aloitimme PR-työn hotellin respassa kuvia räpsien ja virvoketta nauttien. Uusia tuttavuuksia solmittiin kuin ei mitään ja vanhoja vahvistettiin. Ja olihan se Astro jo ehtinyt naisia naurattaa jonain pimeänä hetkenäni.

Auditoinnit vielä vedettiin Bop Pillsin musiikin raikuessa avoimesta ikkunasta. Kehitimme ja rakensimme itsellemmekin yllätyksenä uuden jätteen kierrätysmenetelmän jolle annoimme leikkisästi nimen "Lothar-ansa". Mutta siitä myöhemmin.

Oli aika lähteä hoolille kuuntelemaan ja katselemaan. Ellisin bändi Johnny Trouble & Razors näytti miten rokkia tehdään. Armottomalla karismalla varustettu tämä Ellis pändeineen. Ei tuollaiseen jyrään meillä oo pystyneet muut kuin Hurriganes. Kuuluu jokaisen ruokavalioon.