Niinpä niin, eihän siinä mikään auttanut eli tulin juuri paikallisesta levykaupasta ja mitä olikaan tuomisina? Tietysti ne kaikki kolme Katri Helenan 20 Suosikkia-kokolmaa. Eka soi tuossa parhaillaan ja kuullostaa ihan helvetin hyvältä! Sitä se radion kuuntelu teettää. Biisilistoja olen tutkaillut jo muistakin levyistä ja vaikuttavat todella lupaavilta nekin, kaikki suurimmat hitit on mukana eli joitakin mainitakseni: Puhelinlangat laulaa, Lui, Minne tuuli kuljettaa, Ei kauniimpaa, Maailman pihamaat (ihan tappokamaa), Mun sydämeni tänne jää, Katson sineen taivaan.

Toinen suuri suosikkini tällä hetkellä on Pöhö-Elvis eli ne 60- ja 70-lukujen kunnon viihdepläjäykset. Helvetin hyvää kamaa on sekin, valitettavasti minulla ei ole vasta kuin yksi kokoelma eli Gold Records Volume 5 sen ajan Elvistä, mutta lisää on tulossa, sen takaan! Joitain helvetin hyviä ja komioita biisejä voisin mainita myös Elvarilta eli kuunnelkaapa nämä: Suspicious minds, Kentucky rain, In the ghetto, Burning love, Edge of reality, If I can dream.

Ja ostinhan minä myös Kauko Käyhkön 20 Suosikkia-levyn. Sekin on varmasti hyvä, ensi kerralla sitten on ostettava ainakin Pauli Räsäsen levy. Siitä muistuikin mieleeni se muinainen keikkailmoitus, kun Pauli esiintyi Multialla Hallin lavalla. "40 vuotta tukka pystyssä", niinhän siinä mainoksessa luki. Hyvin sanottu?