"Tiesittekö, että Hiljainen Kevät'n Prahan Kevät -kappaleen teksti oli Pupu Lihaviston lähettämä kännykän tekstiviesti. Ettekö? No nyt tiedätte!"LASTUJA OSA 1: KIRJE TUNTEMATTOMALLE VUONNA 2000. PRAHAN KEVÄT - HILJAINEN KEVÄT

Viimeinen tyopaiva taalla Ekonomiceskaja Universita V Pragussa. Ei viinatonta paivaa koko viikolla. Saa nahda miten taman paivan lounas menee ... eikohan sekin kostuteta vaikka vakisin isantavaen toimesta.

Lou Reed olis ollu taalla paria paivaa aikasemmin, muuten vierailijat ovat paskimmasta paasta. Presidentti ryyppasi Luun kanssa taalla viela seuraavankin paivan kertoi Prague Post.

Sikamaisen kuuma .. ei kuulemma tyypillista tahan vuodenaikaan ... pakko oli luopua pikkutakista, se aiheutti huomautuksia tassa helteessa (tosin en ymmarra niita) ... absinttipullo pitaa kayda ostamassa ja kakikello jos tulee vastaan.

Seko Kammo asuu Helsingissa? Onko se viela yhta ilettava ku ennen. Vissiin se on luopunut XXXXX -pakkomielteestaan kun vittuili sille jossain levyarvostelussa ... vai onko etta se vihaa joka vizaa saastaa ... tuo oli hyva ilman pilkkuja.