2.7.2005 Puistoblues, Järvenpää

Vanhoja läskejä, ukkoja, akkoja piknikillä. Rock'n'Roll-meiniki on kyllä kaukana. S.F. Blues ja "Työlaulu", siitä ei meininki parane! Helvetisti viitsivät raahata tavaraa mokoman takia. Jo paranee, Rock'n'Roll Band, varsinkin akustisella (Dave) soitetut toimivat. Onkohan täällä kellään muulla Discharge-paitaa?Wolly Bully. Maitokärryillä oikein, ei helvetti!

Pelle Miljoona, Olli Haavisto (niitä oli itse asiassa kolme erilaista), Letku Lehtinen. Chuppa Puppa (tarkista kirjoitusasu), ränttätänttää. Vanha mies ja Chicago Black Hawks-tatuointi. Say yeah! Piti tulla Willie Dixon-kappale, tulikin hiljaisuutta. Tulihan se sieltä. Tuo oli artisti. Pakollinen Hendrix, "Wind cries Mary". Keuruulaiset on tavattu, menikö maine ja katu-uskottavuus? Minulta vai heiltä?

Bajamaja-pisuaarit ovat hyviä, näiden juhlien parasta antia. Erja Lyytinen, onneksi ei esiinny. Tommy Castro Band, taas ränttätänttää. Helvetinmoiset jonot joka paikkaan ja vanhat akatkin juovuksissa ja tatuoinneissa. Tämä onkin hyvä, saksofoni piristää soittoa ja kitaristikin on tolkuissaan. Buddy Guyta. Eipä olekaan, siis hyvä.

Davella oli kiiltonahkakengät. Kuloniemi poikineen. Ja yksi ihan oikea kuuluisuus eli tähti: Seija Kareinen. Kaksi kahvia ja tee. Saatanan pitkiä settejä soittvat. Ja äiti oli kännissä.

Robert Cray Band, kaipa tämä on hyvä? Hammondit ja kaikki. Hound Dog Taylor-paita. Tuo yksi oli tiistaina Nosturissa. Piknik taitaa olla ohi, ihmisiä lähtee pois. Pöhö-Elvis tuli ostamaan kahvia. Kahvinmyynti on kyllä ollut valtavaa. Olisikohan tämä jo nähty? Minä menen pois!