Kaipa te olettekin jo ihmetelleet, että missä se meidän toinen levymme oikein viipyy? Muutama sana aiheesta lienee paikallaan, olisihan tämän jutun voinut laittaa myös tuonne UUTISET-osioon, mutta pääasia että edes jotain informaatiota on saatavilla.

Jo se itse äänityshomma oli todella vaikea, ne perkeleen ADAT:it vain reistasivat koko ajan. Kaikki tarkoitetut 15 kappaletta kuitenkin saatiin taltioitua ja jonkinlainen (helevetin hyvä) raakamiksauskin saatiin aikaiseksi. Ja sitten oli kahden viikon päästä se lopullinen miksaus edessä. Ja siitähän ei tullut sitten yhtään mitään! Nappuloita väänettiin ties mihin suuntaan, mutta kun ei niin ei. Sen jälkeen se koko materiaali on siirreetty Alalusuuan tietokoneelle, mutta eihän sekään mitään auta, bassosoundit ainakin ovat niin huonot, että niistä ei saa millään opilla mitään kunnollista. Perkele!

Kai me sitten menemme ensi vuoden puolella studioon ja äänitämme koko paskan uusiksi. Voipa vielä olla, että osa nyt tehdyistä kappaleista jää pois ja uusia tulee tilalle.

Rahaa on palanut jo aika paljon tämän projektin tiimoilta ja lisää tulee menemään, mutta siitä huolimatta tulevan levyn hinta ei tule olemaan kalliimpi kuin sen ekan. Eihän meitä muutenkaan paljon kiinnosta myydä levyjämme, uuttakin myydään sitten vain hakemusten perusteella!

Useita Katri Helenan levyjä ehdin kuunnella tätä kirjoittaessani ja absinttiakin meni. Ja tiesittekös, että se The Leo Bugarilovesin kappale Absintinjuoja kertoo minusta.