Uusinta uutta HK:sta.
23.2.2004
Kuten olette varmaan huomanneetkin on Hiljainen Kevät ollut todella hiljainen viime aikoina. Tämä on johtunut monistakin syistä, joita en nyt käy tässä sen tarkemmin selvittämään. Mutta eipä syytä huoleen, HK on haudattu ainakin toistaiseksi, mutta kolmikko Inehmo, Lihavisto ja Astro tulevat jatkamaan roots-musiikin saralla tiukan viisivuotissuunnitelman puitteissa. Musiikki on enemmän westerniä kuin countryä, vaikka suunnitelmatalous onkin kopiotu Neuvostoliitosta.
31.8.2002
Kokoonpano muuttuu jälleen! Pera poistuu kuvioista ja rumpaliksi tulee Neuroottisten Pelimannien Kanto. Uuden miehityksen armoton treenaaminen alkaa ensi viikonloppuna. Levynjulkaisujuhlat tänään Pappilanniementie 13 A 7:ssä kello 14.00 alkaen, tervetuloa!
13.7.2002
Uusi levy nimeltään Raippatanhut ilmestyy maanantaina 15.7. Sisältää jälleen 15 raivokasta rallia ja sitä myydään sitten vain hakemusten perusteella. Tästä löytyy on-line versio hakemuksesta ja tästä tulostettava versio. Levyn hinta postikuluineen on 7 euroa. Hakemukset käsittelee arvovaltainen raati ja minä ilmoittelen irtoaako ostolupaa.
5.6.2002
Levy on sitten miksattu viikonloppuna Studio Dreamhousessa Lempäälässä. Masteri ja painofilmit on lähetetty eilen CD-tehtaalle ja sieltä lupasivat levyt kahden viikon sisällä eli juhannuksena pitäisi uusi HK-levy olla saatavilla.
18.5.2002
Kokoonpano muuttuu jälleen, rumpali Rossinpoika poistuu rivistöstä ja tilalle tulee rumpukone ja Pera (ex-Entropia, Ever Had) soittamaan koneita. Uudella materiaalilla olisi tarkoitus aloittaa lähiaikoina ja kaipa niitä vanhojakin ralleja tulee ohjelmistoon. Se syksyllä äänitetty toinen levy miksataan kuntoon ja saadaan toivottavasti julkaistua jo tulevan kesän aikana. Kiitämme sydämellisesti myös Rossinpoikaa kuluneista vuosista.
29.3.2002 kello 14.
Basisti Järvinen on jättänyt Hiljaisen Kevään 27.3.2002 johtuen henkilökohtaisista syistä, joita emme käy tässä sen tarkemmin erittelemään. Tästä johtuen olemme myös peruneet keikkamme, jonka piti olla 19.4. Keuruulla Club B52:ssa. Uusi basisti on jo haussa ja toivottavasti pystymme kertomaan hänen nimensä lähiaikoina. Järviselle sydämelliset kiitokset näistä kuluneista viidestä vuodesta.

kello 19.
Uusi basistimme on Alaluusua.
16.9.2001
Olihan melkoista touhua, huh huh. Ensin ei meinannut mistään tulla mitään, nauhurit reistasivat ja muutakin vaikeutta oli. Hermot olivat välillä tosi tiukalla. Yhdeksältä aamulla alotimme siis lauantaina ja yöllä yhden jälkeen lopetimme, kaikki soitot ja laulut olivat siinä vaiheessa purkissa. Tänä aamuna jatkoimme kymmeneltä ja lopetimme tuossa kolmen jälkeen. Taas oli laitteiden kanssa ongelmia, mutta raakamiksaus saatiin tehtyä ja nytpä tuo soi tuossa taustalla. On muuten ihan perkeleen hyvän kuuloinen. Kannattaa ostaa!
14.9.2001
Kävimme tänään soittamassa kappaleet kertaalleen läpi ja huomenna alkavat tositoimet kello 9.00. Äänityspaikka on vaihtunut Alaluusuan ranchistä Teletalon treenikämpäksi, lähinnä aikatauluongelmien takia. Levyn nimi on jo tiedossa ja kannetkin melkein suunniteltu. Mutta minä raportoin huomenna lisää sessioiden sujumisesta, joten pysypä kuulolla.
16.8.2001
Viime sunnuntain treeneissä päätimme, että levymme äänitetään 15-16.9.2001 Multialla Alaluusuan ranchilla. CD pitäisi siis kaiken järjen mukaan olla ulkona lokakuussa, uskaltaakohan moista luvata? Pienenä ongelmana on vielä tässä vaiheessa levyn nimi ja kansi, mutta eiköhän niistäkin selvitä.
10.8.2001
Konnunsuolla menee vielä ainakin tämä kuukausi, mutta se ei ole mikään uutinen. Varsinainen asia on uuden levymme teko. Aloitimme viime lauantaina intensiivisen harjoitteluperiodin, joka huipentuu syys- tai lokakuussa tapahtuviin studiosessioihin. Viisitoista kappaletta on jo valmiina ja niille kertyy kestoa yli 11 minuuttia! Alaluusua tulee tuottamaan ja tarkkaa aikaa eikä paikkaa ole vielä päätetty äänityksille. Kuitenkin kun homma saadaan purkkiin, olisi levy tarkoitus saada mahdollisimman pian ulos, jo kuukauden kuluttua äänityksestä? Seuratkaa tilanteen kehitystä täältä.
2.2.2001
KEIKKA Keuruulla Club B-52:ssa, mukana myös neljä muuta keuruulaista orkesteria eli Lothar, Dreamboat, Blindman ja yksi, jonka nimeä en tiedä. Olihan se jo todellakin taas aika, nimittäin edellisestä Keuruun keikastamme on aikaa jo miltei kaksi ja puoli vuotta.
29.12.2000
KEIKKA Tampereella Telakalla, kyseessä on Peran syntymäpäiväjuhlat eli yksityistilaisuus. Toisena esiintyjänä on keuruulainen Lothar, jossa Järvinen soittaa bassoa ja laulaa. Viimetippaan meni tällä kertaa tuo kiintiön täyttyminen eli kaksi keikkaa per vuosi on ollut meillä tahtina.
20.5.2000
KEIKKA Lahdessa Kasisalilla, muina esiintyjinä Wasted, Cause For Effect, Flipping Beans ja 2-3 muuta alan bändiä.
27.11.1999
KEIKKA Vaasassa Club 25:ssä, muina bändeinä Terveet Kädet ja Radiopuhelimet.
26.11.1999
KEIKKA Jyväskylässä Tanssisali Lutakossa, muina bändeinä Terveet Kädet ja Radiopuhelimet.
3.9.1999
Hiljainen Kevät:Sininen minicd ilmestyi.
27.8.1999
"Toimitusaika 10 työpäivää koelevyn hyväksymisestä ja muun materiaalin saapumisesta." Näin luki tarjouskirjeessä, tuo aika on jo kulunut, masteroinnin yhteydessä lupasivat levyjen olevan täällä elokuun aikana. Me kuvittelimme niiden tulevan jo tällä viikolla, mutta toisin kävi. Eli levymme julkaisu siirtyy viikolle 35.
13.8.1999
Masterointi on tehty ja koelevyt on kotona. CD on sitten ulkona viikolla 34, voit tilata sitä jo nyt ja hinta on 40 mk posteineen. Sisältää 15 biisiä (kolme TK:ta: Ongelma, Maailmanloppua etsimässä ja Haistelijat) ja kokonaiskesto on 10:29.
12.8.1999
Levyn masterointi Hämeen Laser-Levy Oy:llä Helsingissä. Paikalla Astro ja Inehmo.
28.7.1999
Otettiin pirusti valokuvia levynkansia varten.
15.5.1999
Mujo äänitti ja miksasi Teletalon treenikämpällä meitä. Kaikkiaan 15 biisiä saatiin tarttumaan nauhalle.