Tuli piipahdettua viikonloppuna Weikkolassa ja tällaista siellä tapahtui.

Torstaina lähdin matkaan kello yhden aikaan ja jo neljän maissa olin perillä, matka taittui siis omalla autolla. Siinä sitten hieman aikaa ihmeteltiin ja korkattiin olutpullot. Illan mittaan pöhnäsimme lisää, ei kuitenkaan mitään älytöntä ja nukkumaankin pääsimme ajoissa.

Perjantaina herättyämme joimme kahvia ja söimme leipää ja olihan puuroakin tarjolla. Päivällä lähdimme sitten käymään Helsingissä ja sinne matkustimme bussilla. Ensimmäinen vierailukohteemme oli Oskun Divari, minä myin taas vaihteeksi Oskulle The Leo Bugarilovesin ekaa ep:tä ja Lyijykomppanian älpeistäkin syntyi kaupat. Käykäähän tekin Helsingissä ollessanne Oskulla, hän on oikein mukava mies ja hyviä levyjäkin hän myy, minä ostin tällä kertaa Tilsan CD:n ja sarjakuvan. Oskun harrastuksesta löytyy lisää tietoa osoitteesta www.surf.to/stickers, käykääpä ihmettelemässä.

Sade yllätti meidät poistuttuamme Oskulta ja päätimmekin lähteä metrolla Itäkeskukseen. Itäkeskus on oikein mukava paikka vierailla kesäisenä sadepäivänä, siellä poikkesimme Carollsilla, H&M:ssä ja Anttilassa.

Itäkeskuksesta palattuamme yllätti meidät kusihätä ja päätimme käydä helpottautumassa Helsingin rautatieaseman vessassa, oikein miellyttävä kokemus. Sitten asematunnelin Anttilaan ja sieltä tarttui mukaan ja matkaan useampikin halpa blueskokoelma ja tietysti myös Lasse Mårtenson CD.

Taas bussilla takaisin Weikkolaan ja Siwasta olutta mukaan. Joskus seitsemän aikaan illalla tarjottiin vasta ensimmäisen kerran oikeata ruokaa, siihen asti vain leipää ja kahvia. Illan mittaan taas pöhnättiin ja kuunneltiin Jerry Lee Lewiksen tuotanto. Ja katsottiinhan me myös kotimainen elokuva "Neiti talonmies" jossain vaiheessa. Myös tähtiä ja revontulia oli tarjolla.

Launtaiaamuna taas kahvia, leipää ja puuroa napaan. Päivällä kävimme sitten Linnanmäellä, siellä oli todella paljon ihmisiä. Portille oli monen sadan metrin jono, mutta jouduimme jonottamaan vain varttitunnin. Monessa laitteessa tuli käytyä, mutta ehkäpä se perinteinen vuoristorata oli kuitenkin se paras. Sisävuoristoradassakin kävimme, mutta se ei oikein vakuuttanut, tiedä sitten miksi ei. Hyvä oli myös se maailman paras katossakävelijä, nimi ei nyt enää muistu mieleen. Ja se vaatteiden vaihto tapahtui todella sutjakasti.

Lauantaina tuli jo pöhnättyäkin hieman enemmän, aamupuolelle ja neljään asti. Pullo absinttia ainakin tyhjeni ja mitä lie muuta. Elokuvia katsoimme useita, ainakin pari Russ Mayerin mestariteosta, Tapio Rautavaaran kuppaelokuvan ja Sähy Salmisen videokoosteen.

Yöllä jossain humalan vaiheessa elvytimme myös vanhan Astrogin-projektimme, tällä kertaa siitä tulee bluesduo. Siis varteenotettava kilpailija Sultansille.

Sunnuntaina heräsimme katsomaan Eemeli-elokuvaa ja taas kahviteltiin ja syötiin leipää. Iltapäivällä syötiin pizzaa ja sitten olikin taas aika lähteä takaisin Keuruulle.