UFOKIRJOJA: KAIKKI MITÄ TAHDOT TIETÄÄ UFOISTA.

Björn Borg on nykyisin(2006) Suomen tunnetuin ufokirjailija joka on kirjoittanut 5 eri ufokirjaa, joista UFO-Finland ry on julkaissut "Tosiasioita ufoilmiöstä" vuonna 2001 ja "Onko ufoilmiössä logiikkaa?" vuonna 2003 sekä “Tähtitieteilijät ja ufot” vuonna 2004. Nämä kirjat ovat mm. kirjastoissa ympäri maata. Lisäksi tekijä on koonnut erillisen ufoalan kirjallisuusluettelon joka on laajin mitä milloinkaan on tehty Suomessa. Myös Ruotsin UFO-Sverige ja Tanskan SUFOI tuntevat tekijän hyvin. Kirjat on alunperin kirjoitettu ruotsiksi mutta tekijä on itse parhaansa mukaan kääntänyt ne suomeksi.
Kaikki kirjat on jo alunperin suunniteltu siten että niitä voi helposti päivittää ja tekijä päivittää säännöllisesti näitä teoksia ja niitä voi tilata elektronisessa muodossa tekijältä.

Seuraavia elektronisia teoksia voi tilata tekijältä:

 1. Teos "UFOJA" jota on julkaistu UFO-Finlandin toimesta nimellä
  "TOSIASIOITA UFOILMIÖSTÄ" vuonna 2001.
  Teos on ufoalan yleisteos joka kertoo alan tärkeimmistä tapahtumista.
  Julkaistun teoksen sivumäärä on 472 sivua. Nykyisin(2005) päivitetty teos on tekijän tietokoneessa 455 sivuinen ja 1,1 MB:n kokoinen. Hinta on 30 euroa.

 2. Teos "UFOT JA TIEDEMIEHET".
  Tähän teokseen on kerätty kaikki tohtorit ja professorit jotka tekijä on löytänyt kirjallisuudesta ja jotka ovat lausuneet jotain ufoista, puolesta tai vastaan. Hakemistossa on noin 1650 nimeä. Teoksesta on tammikuussa 2006 otettu 20 kpl: n painos ( vähän pienempi kuin A4, 342 sivua).
  Hinta 100 euroa.

 3. Teos "UFOT JA TÄHTITIETEILIJÄT".
  Tähän teokseen tekijä on koonnut kaikki ufokirjallisuudesta löytämänsä tähtitieteilijät jotka ovat lausuneet jotain ufoasiasta,puolesta tai vastaan ( Noin 400 tähtitieteilijää) .UFO -Finland ry on julkaissut tämän teoksen vuonna 2004. Tällä hetkellä päivitetty teos on tekijän tietokoneessa 148 sivuinen ja 453 K. Hinta on 30 euroa.

 4. Teos "ONKO UFOILMIÖSSÄ LOGIIKKAA"
  Teos on julkaistu UFO-Finlandin toimesta toukokuussa 2003.Julkaistun teoksen sivumäärä on 228 sivua. Päivitetty teos on tekijän tietokoneessa 129-sivuinen ja 431 K. Hinta on 30 euroa.

 5. Teos "UFOT JA MIB".
  Tähän teokseen on tekijä koonnut ufokirjallisuudesta löytämänsä MIB-kertomukset. Teos on tekijän tietokoneessa 145-sivuinen ja 432 K. Tätä kirjaa ei suositella heikkohermoisille. Hinta on 30 euroa.

 6. "KIRJALLISUUSLUETTELO" johon on koottu kaikki tekijän löytämät englanninkieliset ja suomenkieliset ufokirjat,eli tätä kirjoittaessa noin 2200 kirjaa.Teoksen sivumäärä on tekijän tietokoneessa 77- sivuinen ja 252 K.Hinta on 30 euroa.

 7. MITÄ IHMETTÄ TAPAHTUI KARJATILALLA UTAHISSA?
  Tämä tietokoneessa 28-sivuinen yhteenveto kertoo miten NIDS-järjestön tutkimukset merkillisistä tapahtumista Utahilaisella karjatilalla päättyivät yllättävällä tavalla.Björn Borg on kääntänyt englannin kielestä ja koonnut selostukset. Hinta 20 euroa.

 8. Tekijä on viime vuosien aikana kirjoittanut kirjaesittelyt lähes 300
  ufokirjasta. Näistä esittelyistä voi tilata yhteenvedon jossa samassa
  dokumentissa on kaikki esittelyt aakkosjärjestyksessä. Hinta 30 euroa.

 9. Tekijältä voi ostaa myös muita käytettyjä suomen- tai englanninkielisiä
  ufokirjoja. Tilaa lista myytävistä kirjoista osoitteesta b.borg@kolumbus.fi.


  Jos tahdot tilata yhden tai useamman mainituista kirjoista niin lähetä silloin
  vaadittu summa pankkitilille Nordea 218518-13311.
  Älä unohda mainita omaa sähköpostiosoitettasi tai postiosoitettasi.
  Vastineeksi saat tilatun kirjan heti sähköpostissa omaan tietokoneeseesi. Jos tahdot voit saada kirjan myös CD- romppuna tavallisessa postissa.
  Ilmoita myös samalla sähköpostitse mitä olet tilannut.
  Ota huomioon että tekijä on yksityishenkilö joka saattaa silloin tällöin, varsinkin kesäisin, olla matkoilla. Jos tekijä on matkoilla tilauksen saapuessa, niin tilattu kirja lähetetään välittömästi tekijän palattua kotiin.
  Björn Borg
  Somerontie 8 L 118
  00550 Helsinki
  sähköposti:b.borg@kolumbus.fi