FIN KVA-R

Besties Columba, " Iines "

( 46.8 cm )

Sukutaulu
1992-2004    

Iines on yksi yhdestätoista Besties C-pennusta ja samalla ensimmäisestä kasvattamastani whippetpentueesta. Iines asui ensimmäisen vuotensa sijoituskoirana. Sijoitusperhe muutti kuitenkin tämän jälkeen ulkomaille enkä halunnut antaa sijoituskoiraa niin kauas, joten se palasi takaisin äitinsä seuraksi. Harrastimme pääasiassa ratajuoksua, mutta myös muutamiin näyttelyihin osallistuimme kohtalaisella menestyksellä. Tavanomaisesti huomautettiin koiran laihuudesta, joka harmitti kyllä emäntääkin mutta oli vaikeasti autettavissa. Iinestä ei saatu lihomaan ja niinpä keskityimme juoksu-uraan.

Radalla Iines saavutti käyttövalioaikoja yhteensä neljä ennen kuin siirtyi veljensä Jalin ( FIN & EST MVA, FIN KVA-R Besties Charlie) kaveriksi minun opiskelujeni ajaksi. Sinä aikana syntyi myös Iineksen ensimmäinen pentue, Softrack A-pennut, isänä juoksijauros Otava Oogstlaan.

Opiskelujeni jälkeen Iines palasi takaisin kotiin ja saavutti viimein ratavalionarvonsa. Toisen ja samalla viimeisen pentueensa ,Besties F-pentue, Iines teki keväällä 1998. Isänä tällä kertaa ratavalio Sökövintin Go-Go.

Vanha mammamme vietti ansaitut ja rauhalliset eläkepäivänsä äitini luona Järvenpäässä.

 


Etusivulle

© Kennel Besties 2003-2008