BINDI

H U O M :   Sivustoa ylläpidetään eikä tilauksia käsitellä toistaiseksi!

 

 

Viimeksi tulleet
Kaunokirjallisuus
Tietokirjat
Muut
Kirjansidonta
Tilaus / palaute

Harjoitamme antikvaaristen tuotteiden postimyyntiä sekä kirjansidontaa perinteisenä käsityönä.

 12,00€

6,25€

8,80€

6,00€

Myyty

 

Kirjojen tilaaminen

Voit lähettää tilauksesi  tilauslomakkeella.

Kun tilauksesi on saapunut meille, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa kerromme tilauksen eri toimitusvaihtoehdot ja vastaavat hinnat postimaksuineen. Yleensä vaihtoehtoja on useita, riippuen mm. siitä, kuinka hyvin lähetys suojataan kuljetusvaurioiden varalta.

Alaikäiset voivat tilata vain huoltajan luvalla.

Toimitukset ja hinnat

Tilaukset toimitetaan postitse ja hintaan lisätään postituskulut, jotka ovat korkeintaan Postin hinnaston mukaiset, mutta useimmiten hieman halvemmat.

Edullisin maksutapa on ennakkomaksu, jolloin maksat tilauksen etukäteen tilillemme ja me postitamme sen heti, kun maksu on saapunut. Toinen tapa on postiennakko, jolloin maksat lähetyksen vasta noutaessasi sen postista (postiennakkolähetyksiä ei kanneta kotiin). Postiennakkotilauksen hintaan lisätään 3,65 € postiennakkomaksu.

Postimaksut määräytyvät lähetyksen painon ja koon mukaan. Useimmiten yksittäinen kirja voidaan lähettää kirjekuoressa, jolloin saat sen mukavasti kotiin kannettuna. Isommat teokset ja usean kirjan lähetykset toimitetaan pakettina, jonka joudut noutamaan postista, ellet sitten halua maksaa lisähintaa kotiin kannosta.

Edullisin postimaksu on 75 senttiä ja haitarin yläpäätä edustaa 6,60 euron pakettimaksu. Jos kirjan paino pakkauksineen on alle 500g ja paksuus alle 30mm, se kulkee 1,70 euron postimaksulla.

Palautusoikeus

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Siinä tapauksessa saat kaikki maksamasi rahat takaisin. Palautukselle ei tarvitse kertoa mitään syytä.

Yhteystiedot

Puhelin: 09 - 872 4735
Postiosoite: Haikaratie 2 a, 01450 VANTAA
Sähköposti: bindi@kolumbus.fi
 

Kävijälaskuri

Huom: Hintoihin lisätään postituskulut, jotka ovat korkeintaan Postin voimassa olevan hinnaston mukaiset (useimmiten vähän halvemmat).

[ Etusivu ] Viimeksi tulleet ] Kaunokirjallisuus ] Tietokirjat ] Muut ] Kirjansidonta ] Tilaus / palaute ]

Copyright © 2004 Bindi
Muutettu: 10. kesäkuuta 2009