Etusivu

Bio-Salon historiaa

Kuvia

Tulevaa ohjelmistoa

Ikärajat ja Lipunhinnat

Yritys-, koululais-, ym. näytökset

Palaute

Linkit

 

 
Esitämme parhaillaan:

Hyvät asiakkaat:

NÄMÄ NETTISIVUT EIVÄT ENÄÄ OLE KÄYTÖSSÄ!!

Uusien nettisivujemme osoite on

www.biosalo.fi

 Uusilta sivuilta löytyy ajantasainen ohjelmisto ja esitysajat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teatterin esityslaitteisto täysin uusittu! Viimeistä huutoa olevat Barco/Dolby digital cinema -laitteet ja ainoana Salossa myös Finnkinon käyttämä XPanD 3D -laitteisto!

Ohjelmisto
x. x.

Sali

Pe

La

Su

Ma

Ti

Ke

To


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tulevan viikon ohjelmisto:
(Pe alkava elokuvaviikko päivitetään alkuviikosta)

Ohjelmisto
x. x.

Sali

Pe

La

Su

Ma

Ti

Ke

To


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lisätietoa elokuvista:


Tiedot: Ikäraja:    Kesto n. h min   Liput: €
Katso lisää:
Uutiset ja Informaatiota:


30.3.2012 vietetään Bio-Salossa uuden digitaalisen tekniikan ja 3D -elokuvan avajaisjuhlaa!
Teatterin esitystekniikka on täysin uusittu: uusinta mallia olevat Barcon / Dolbyn digital cinema laitteet sekä ainoana Salossa myös Finnkinon käyttämä XPanD 3D -järjestelmä!
Tervetuloa nauttimaan :)

--------------------------------------

Uskollinen elokuvakoneenhoitajamme Kaino Iltanen on kohta 51 vuotta kestäneen koneenhoitajauransa aikana kerran myöhästynyt töistä. Tämä tapahtui metallityöväen lakon aikana maaliskuussa 1971, joten tästä työtapaturmasta tulee nyt kuluneksi 40 vuotta. Tapahtuman aikaan nykyinen teatterinomistaja oli 7 kuukauden ikäinen.
--------------------------------------
Bio-Salo löytyy nyt myös FACEBOOKISTA!
Käy liittymässä tiimiin =)!

-------------------------------

Bio-Salon uskollinen koneenhoitaja Kaino Iltanen on saavuttanut 20.3.2010 elokuva-alalla harvinaisen 50 työvuoden merkkipaalun. Kainon ura alkoi siis vuonna 1960 salolaisessa Kiva-teatterissa, jonka sulkeutumisen jälkeen 1964 hän siirtyi työskentelemään Bio-Salossa. Nyt hän palvelee jo kolmatta teatterinomistajaa.
Useat salolaissukupolvet ovat saaneet nauttia Kainon antamista elokuvaesityksistä. Onnea hänelle!

--------------------------------------
Bio-Salossa on uusittu tekniikkaa ajalla 2.-5.11.2009:
Nyt myös Bio-Salo 2:ssa Dolby Digital äänentoisto - selvempi puhe ja paremmat soundit ja tehosteet -aivan kuin ykkössalissakin!
Lisäksi molempiin saleihin on asennettu lisälämmöksi Mitsubishin viimeistä huutoa olevat ekologiset ilmalämpöpumput, jotka takaavat että
elokuvissa istuessa on varmasti lämmin!
Lisäksi laitteet puhdistavat salien ilmaa, ja kesähelteillä salit voidaan tarvittaessa viilentää!
TERVETULOA NAUTTIMAAN LEFFOISTA TAAS PIKKUISEN PARANNETTUUN BIO-SALOON!
--------------------------------------
Bio-Salo on toiminut yli 70 vuotta!
Talo rakennettiin vartavasten elokuvateatteriksi ja toiminta alkoi syksyllä 1938. Elokuvia on näytetty siitä asti keskeytyksittä kesälomia lukuunottamatta, ensin yhdessä parvekkeellisessa salissa ja vuodesta 1975 alkaen kahdessa salissa. Enemmän Bio-Salon vaiheista voit lukea Historia -sivulta.
------------------------------
Käy tutustumassa Jari Mäkilän kirjoittamaan Turun elokuvateattereiden 100 -vuotishistoriaan
osoitteessa  www.turunelokuvateatterihistoria.tk
-------------------------------- 
Leffaeväs -etu MLL:n Salon ja Halikon yhdistysten jäsenille: Yhdistyksen jäsenkorttia näyttämällä Leffasatseistamme 1 euron alennus.

 

Lippujen hinnat:

-Normaali lipunhinta:    9,00 €

-Perhe-elokuvat:           7,00 - 8,00 €

-Ylipitkät elokuvat  (yli 2h 10min) +0,50 €

-Ylipitkät elokuvat (yli 2h 30min)  +1,00 €

-3D näytöksissä lipunhintaan aina  +2,00 €

-Leffapassilla joka 8:s lippu hintaan 2,00 € / 3D 4,00€

Muista erikoishinnoista ilmoitetaan tapauskohtaisesti erikseen. HUOM: Perhe-elokuvien alennettu lipunhinta on sama lapsille ja aikuisille!

Bio-Salossa ei ole erikseen Varusmiesten, Eläkeläisten, Opiskelijoiden, Työttömien, yms. lippuja, vaan haluamme kohdella hinnoittelussa kaikkia asiakkaita tasa-arvoisesti. Ahkerat kävijät ja perheet palkitsemme LeffaPassi -edulla, joka on kaikkien käytettävissä. (katso alempaa)

Maksutavat:

Bio-Salossa käyvät maksuvälineinä:
-Käteinen raha
-Pankkikortit, myös Visa Electron
-Seuraavien palveluntarjoajien Kulttuurisetelit / Palvelut:

sporttipassi.jpg Sporttipassi (Matkapuhelimella)
virikeseteli_uusi.jpgLuottokunnan Virikeseteli
smartumseteli.jpg Smartum Kulttuuriseteli
tyky+seteli.jpg Tyky Kuntoseteli+
superseteli.jpg Superseteli

Huom: Kulttuurisetelit ovat tarkoitetut henkilökohtaiseen käyttöön. Setelien haltija voi kustantaa niillä vain oman lippunsa.
Kulttuuriseteleitä ei voi käyttää makeisostoksiin.
Kulttuuriseteleillä ei voi ostaa Lahjalippuja.

veikkauskortti.jpg Veikkaus -Korttietu:
Veikkauksen korttia kassalla näyttämällä saat TIISTAISIN
kaksi lippua yhden hinnalla KOTIMAISIIN elokuviin.

Bio-Salossa eivät käy Finnkino Oy:n liput.

Lippukassan aukiolo:

Lippukassa avataan noin puoli tuntia ennen esityksen alkua ja suljetaan esityksen alettua.

Lippujen ennakkovaraukset:

Lippujen ennakkovarauksia emme valitettavasti voi ottaa. Teatterissa on yleensä aina tilaa, ja suosituista elokuvista pyritään järjestämään paljon näytöksiä.

Lahjaliput ja makeislahjakortit:

Leffalippu on mainio lahjaidea ikään katsomatta! Jouluna, synttäreinä tms. on mukava muistaa ystävää Bio-Salon elokuvalipulla. Lahjalippu maksaa 10,00€/kpl ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjalipun kyytipojaksi on vielä mahdollista ostaa Makeislahjakortteja á 5,00€.
Lahjalippuja myydään teatterin kassasta aukioloaikoina, päivisin lippuja myy myös Kampaamo Irene Bio-Salon talossa. Makeislahjakortteja saa vain kassasta.

Lahjaliput yrityksille:

Yrityksille jne. voimme tarjota Lahjalippuja pakettihintaan, jos kyse on isommasta lippumäärästä. Lisätietoja saat meiltä, puh 0400-523267

LeffaPassi:

LeffaPassia käyttämällä joka 8:s lippu alehintaan. Passi voimassa vuoden aloituksesta. Passi on henkilö- tai perhekohtainen. Pyydä oma Passisi maksutta kassalta.

Leffaeväät:

Meiltä saat ostettua lipunoston yhteydessä kätevästi myös Leffaeväät, esim. karkkipussit, Pringlesit, Popcornit ja 0,5l limut. Meillä on myös kolme erilaista "Leffasatsi" -pakettia!

Lasten istuinkorokkeet:

Teatterissamme on myös lapsille istuinkorokkeita, joita voi veloituksetta lainata esityksen ajaksi. Näin perheen pienimmätkin näkevät vaivatta valkokankaalle. =)

Näytösten alkaminen ja alkupalat:

Bio-Salossa ei esitetä kaupallisia mainoksia (poislukien mahdollisesti elokuvan alkuun liitetyt sponsorien mainokset), vaan alkupalat rajoittuvat tulevan ohjelmiston esittelyyn. Tämän vuoksi yleisöä pyydetään saapumaan teatteriin ajoissa, sillä muut katsojat häiriintyvät myöhästyjistä. Näytännöt alkavat ilmoitettuun aikaan, ellei jonkin odottamattoman syyn, esim ruuhkan, takia myöhästytä.

Näytöksen peruutus tai keskeytys:

Mikäli esitys joudutaan kokonaan peruuttamaan meistä riippumattomista syistä, esim. että filmi ei ole saapunut meille ajoissa tai että on sähkökatkos, emme voi ottaa korvausvastuuta.
Mikäli näytös joudutaan keskeyttämään esim. konerikon tai pitkän sähkökatkoksen vuoksi, annamme katsojille vapaalipun teatteriimme.

Kuvaa ja ääntä tallentavat laitteet:

Kuvaa ja ääntä tallentavat laitteet ovat kiellettyjä elokuvaesityksissä. Henkilökunnalla on oikeus ottaa tälläiset laitteet säilytykseen esityksen ajaksi.

Kännykkä elokuvissa:

Matkapuhelimet pyydämme laittamaan pois päältä elokuvaesityksen ajaksi äänentoiston turvaamiseksi ja katsomismukavuuden lisäämiseksi. Kaikenlainen kännyköiden, taskupelien, tms. käyttö esityksen aikana on kielletty.

Esityksen loppuminen:

Pyydämme yleisöä huomioimaan, että esitys päättyy vasta kun valot on sytytetty saliin. Vaaratilanteiden välttämiseksi pyydetään odottamaan valojen syttymistä ennenkuin istuimesta lähdetään liikkeelle. Valojen syttyminen on myös osoitus näytöksen todellisesta loppumisesta -joskus elokuvan lopussa tulee ensin tekstejä ja sitten vielä elokuva jatkuukin tai tulee loppuhuipennus. Tällöin emme sytytä valoja saliin merkiksi siitä, että esitys ei ole vielä päättynyt.

Ikärajat:

Teatterimme toimiluvan edellytys on, että noudatamme Mediakasvatus- ja kuvaohjelmakeskuksen elokuville asettamia ikärajoittuksia, Ikärajat eivät ole suosituksia kuten yleensä virheellisesti luullaan. Lisätietoa ikärajoista löydät "Ikärajat" -sivultamme tai MEKU:n sivuilta www.meku.fi

Yritys-, Koulukino-, ja tilausnäytökset:

Järjestämme myös tilausnäytöksiä esim. yrityksille sekä Koulukino -esityksiä. Katso lisää "Yritys ja Koululaisnäytökset" -sivulta tai soita meille 0400-523267

Laskuri

Bio-Salo Facebookissa

dolbydigital.jpg

xpandlogo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 TERVETULOA ELOKUVIIN BIO-SALOON !

Olemme perinteitä kunnioittaen 2007 uusittu viihtyisä ja lämmin elokuvateatteri. Dolby Digital -äänentoistot, mukavat istuimet mukitelinein kunnon jalkatilalla ja Iso laajakangas!

 

 

© 2004 Bio-Salo. Ohjelmamuutokset mahdollisia.