EtusivuLeirit/TunnitTapahtumatHevosetHevosvälitysCaritan sivutTila/yhteysIn English

 

Uutisia

             Loukkaantumiseni johdosta toiminta Raussilassa on lopetettu, hevosemme ovat muuttaneet Nurmijärvelle...otathan  yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla, kiitos !

 

 

 

Tiedustelut carita.lahtinen@pp.inet.fi  

SuperCnt-kävijälaskuri

Hevosia myynnissä

Quartertamma HL Surprise sai orivarsan (quarterorista Drive Me Rufly) 4.3.2009, potra poika on myynnissä, hinta 3900 euroa.


Cherokee Chicco 7-vuotias paint ruuna, kansallisen tason pleasure ja horsemanship hevonen. Paljon voittoja ja sijoituksia.

Hieno hevonen yhdelle ihmiselle, ei sovellu aloittelijalle. Säkäkorkeus 156 cm. Nähtävänä Nurmijärvellä.

Chicco osallistuu kilpailuihin Vihdissä 26.4.2009.

Puh 0400-553501 / Mari Kivimaa

 MYYTY ! Impress Um Mic, 1996 syntynyt paint tamma, säkä noin 150 cm, karjahevoskoulutettu USA:ssa, barrel race expertti, todellinen aloittelijan ja lasten unelma,  täysin 100 % helppo käsitellä kenen tahansa.Hyppää ainakin 100 cm ratoja, voi myös ratsastaa englantilaisittain. Täysin terve ! MYYTY !

 

Show Me A Party, 1994 syntynyt paint tamma, säkä noin 153 cm, karjahevoskoulutettu USA:ssa, horsemanship - pleasure hevonen, erittäin pehmeät askellajit. Helppo käsitellä kenen tahansa. Hyppää ainakin 100 cm ratoja, voi myös ratsastaa englantilaisittain. MYYTY !!

 


Sheza Bailey, american paint tamma, syntynyt 1996, säkäkorkeus 152, ei koskaan ratsastettu, varsonut hyviä varsoja, yksi jälkeläinen mm edustanut Ruotsin maajoukkueessa reining joukkueessa. Luovutus heinäkuun alussa. MYYTY !


Kuvia menneeltä vuodelta

 

 

 

 

 

     

 

 

 

         
 
Leirejä ja ja tunteja

Katso aikataulut ja hinnat kohdasta "Leirit/tunnit". Lännenratsastus sopii koko perheen harrastukseksi ja sen aloittamiseen ei tarvita muuta kuin halu oppia uutta. 

Yritystilaisuuksia

Lännenratsastuksen ympärille olemme koonneet yrityksiä varten erilaisia tilaisuuksia. Ne soveltuvat yhteisiin tyky- ja virkistystapahtumiin. Olemme yhdessä, ratsastamme maastossa tai maneesilla ja vietämme pienen yhteisen hetken.

 

 (c) 2006 Stone Eagle Ranch Oy