Henkilökunta Trimmaus Hieronta Näyttelypalvelut Muut palvelut  
 
Chenespace Oy

Chenespace Oy on helmikuussa 2013 perustettu koira-alan yritys.
Palveluitamme ovat mm. koirien trimmaus ja turkinhoito, koirahieronta, koiranäyttelypalvelut sekä kurssit ja koulutukset.

Kahden sukupolven yrittäjillämme on kullakin elinikäinen kokemus koirista ja lukuisia koiravuosia, painottuen erityisesti laumanvartijakoiriin päärotunaan pyreneittenkoira. Omistuksessa on ollut myös berninpaimenkoira, saksanpystykorvia, japanese chinejä, italianvinttikoira, jackrusselinterrieri sekä sekarotuinen spanieli ja husky-sekoitus.

Chenespace-pyreneittenkoirat ovat menestyneet näyttelyissä niin koti- kuin ulkomaillakin, ja Chenespace-kasvatteja ovat myös ainoat rodun kotimaan Ranskan muotovaliot Pohjoismaissa, joita on peräti kolme kappaletta.

Tuulikki on ammatiltaan parodontologi ja perehtynyt myös koirien hammashuoltoon. Tuulikki on myös Kennelliiton kouluttama jalostusneuvoja, ja jatkokouluttautunut asiassa lähes vuosittain. Tuulikki on myös kiinnostunut koiranvillan käyttöön käsitöissä, ja tekee ainutlaatuisia Cheneswool-tuotteita. Toinen suuri kiinnostuksen kohde on viime aikoina ollut laumanvartijoiden käyttö alkuperäistarkoituksessaan lammasvartijana, sekä yksilöiden tehtävään sopivuuden testaaminen.

Tuulia on opiskellut yliopistoissa luonnontieteitä (kemiaa) sekä lääketiedettä, mutta nyt kuitenkin työskentelee suuren intohimonsa eli koirien turkinhoidon ja trimmauksen parissa. Turkinhoidossa Tuulia on useiden kasvattajien ja tuomareiden kehuma lahjakkuus, ja saanut opastusta myös muiden rotujen kasvattajilta, erityiskiitos mainittakoon Kuunsirpin Kennelpalvelujen trimmaajalle Mari Hölsölle. Lisäksi Tuulia on suorittanut ulkomuototuomarin alkeiskurssin saaden rakenne ja liikkeet -osiosta parhaan mahdollisen arvosanan, ja suunnittelee jatkoa tuomarikoulutukseensa lähivuosina.

Juulia opiskelee Aalto-yliopistossa kansainvälistä liiketoimintaa, ja on myös Tampereen urheiluhierojakoulun kouluttama koirahieroja, ja erityisosaamisena hänellä on suurien koirien lihashuolto.

Yhteystiedot

Osoite: Tampereentie 412, Loimaa

Sähköposti: chenespace@kolumbus.fi ja Juulialle suoraan juulia.chenespace@gmail.com

Puhelinnumerot:
Trimmaus ja muut palvelut: 050 363 94 93 / Tuulia
Hieronta ja lihashuolto: 044 32 12 696 / Juulia
Laumanvartijakoirapalvelut: 050 588 55 48 / Tuulikki