Henkilökunta Trimmaus Hieronta Näyttelypalvelut Muut palvelut  
  Trimmaus ja turkinhoito

Turkinhoitoa ja trimmausta kaikille kotikoirille, tietyt rodut myös näyttelyyn - kysy lisää!

Varaa aika puhelimitse 0503639493/Tuulia tai sähköpostitse chenespace@kolumbus.fi
Kerro tekstiviestissä/sähköpostissa koiran rotu, turkin kunto sekä toivomasi trimmaustapa mahdollisimman perusteellisesti, jotta osaan arvioida tarvittavan ajan.
Trimmaukset suoritetaan Loimaalla Chenespace Oy:n tiloissa, myös kotikäynnit mahdollisia, jolloin hintaan lisätään matkakulut.

Hinnasto 1.5.2015 alkaen:
1. tunti 50 €
2. jne tunti 35 €
≥ 4h kestävä trimmaus 35 € / h

Minimiveloitus 15 € / käynti

Peruutukset tekstiviestillä.
Peruutusmaksu <24 h ennen sovittua aikaa perutuista trimmauksista 20 €, peruuttamatta saapumatta jätetyistä 50 €.

Hinnat sisältävät alv:n.
 

Esimerkkejä:


Pyreneittenkoiranarttu. Ei takkuja ja täydellisesti käsiteltävissä - pesu, kuivaus, harjaus, siistiminen, kynsien leikkaus ja hampaiden puhdistus = 2 h eli 85 euroa (sis. alv 24 %)


Pyreneittenkoirauros runsaassa turkissa, joitakin takkuja hapsuissa. Täydellisesti käsiteltävissä - harjaus, pesu, kuivaus, harjaus, siistiminen näyttelykuntoon, kynsien leikkaus ja hampaiden puhdistus = 4 h eli 140 euroa (sis. alv 24 %)


10-vuotias japanese chin -narttu, ikä huomioitava käsittelyssä. Ei paljon takkuja ja helppo käsiteltävä luonteeltaan, mutta huonot polvet otettava huomioon, joten käsittely hieman normaalia hankalampaa ja hitaampaa. Pesu, kuivaus, harjaus, ajelu koneella ja saksiminen sekä kynsien leikkaus = 2 h eli 85 euroa, sis. alv (kotileikkaus, before-kuvassa pesun ja kuivauksen jälkeen)


3-vuotias lagotto romagnolo -narttu ennen ja jälkeen trimmauksen. Koiralla on rotuisekseen turhan pehmeä turkki, joka oli lähtötilanteessa kovin takkuinen ja osittain huopaantunut. Omistaja toivoi helpotusta turkinhoitoon, ja koska suunnitelmissa ei ole näyttelyitä lähiaikoina, päätettiin turkki ajella lyhyeksi päälakea lukuun ottamatta. Koira oli rauhallinen ja täydellisen käsiteltävissä, aikaa koneella ajeluun ja saksilla muotoiluun kului yhteensä 1,3 tuntia, hinta siis 60 euroa. (sis. alv 24 %)