Esan logo
SIVUSTO ON OSIN HIEMAN REMONTISSA JA SAATTAA KESTÄÄ JONKIN AIKAA, JOTEN MALTTIA... KUUNTELE VAIKKA MUSIIKKIA = PAINA NAPPULAA...

Karjalan vaakuna

SUKUTUTKIMUSTYÖ

Ruotun miehet kirjautuneet palvelukseen

Keräsin kolmen suvun tutkimustiedot yhteen hyödyntäen muiden työtä:

Vaihe-1: 18.9.2006 tiedot sisään PAF -ilmaisohjelmistoon. Kuvitelkaa ajankäyttöäni ja ranteideni sekä silmieni kestävyyttä syöttäessäni 5.293 nimeä sisään (osin lisätietoineen).

Vaihe-2: Etsin suomenkielistä ohjelmistoa lokakuussa 2007, tietojen siirtovaihe toteutui joulukuussa Juuret 2.1. Syöttövirheiden etsintää ja korjaamista eli kävin uudelleen kaikki yli 5.000 tietuetta.

Vaihe-3: Sain Seppisen Hannulta, Ruotun Kailta sekä Alex Van Os de Manilta heidän tuloksensa, joita vertaan nyt omiini. Tammikuu 2008-> n. 6770 nimeä + tarkistuksia... Kysymyksiä löytyy...

Vaihe-4: 2009 ja edelleen jatkuu... tulevaisuudessa kun saisi päivitykset samaan kantaan useamman henkilön avustuksella esim. paikkakuntapohjaisena tai maakohtaisena. Kiinnostuvatko muut tästä vaivasta? 2010 ja 2011 on aika rientänyt muissa puuhissa, joten en ole kovasti ehtinyt paneutumaan sukututkimukseen. Nyt 2011 syksyllä olen saanut korjaustietoja, joten täytiipi tarkistaa virheelliset tiedot.


KOSKA 6 henkilöä on pyytänyt n. 2 vuoden aikana joko salaamaan tai poistamaan omansa tai elossa olevan sukulaisensa/omaisensa tiedot, päätin nyt laittaa siten, ettei elossa olevista näy kovin paljon ylimääräistä tietoa! Pyynnöstä AINA salaan halutut tiedot, haluttaessa myös siten, ettei näy edes nimeä!

Käytän nykyisin Legacy -sukututkimusohjelmaa, jota saa myös suomeksi. http://legacysuomi.com/index.htm

KAIKKI sukulaiset ja omaiset, jotka havaitsette puutteellisuuksia tai virheitä joko varsinaisilla sukusivuilla tai tarkistuslistalla, olen ERITTÄIN kiitollinen kaikesta palautteesta. Korjaan aina niin pian kuin on mahdollista. ;-)

Henkilötietoja on käytetty VAIN ja AINOASTAAN sukututkimuskäytössä ja koska eri henkilöt ovat jo aiemmin luovuttaneet tietonsa kyseisten sukujen muiden sukututkijoiden käyttöön, uskalsin käyttää niitä sellaisenaan kotisivuilla. Mikäli joku kokee, ettei halua tietojaan mainittavan, niin pyydän ottamaan yhteyttä allekirjoittaneeseen, jotta tietojen käyttö voidaan minimoida. Tutkimuksesta ei ole tarkoitusta tehdä yleistä Sukukirjaa tai vastaavaa painettua versiota.