FIN MVA

Ronyan's Bees In Jeans

- Tähkä -

Lonkat / HD : C/C
Silmät / Eyes : OK

Tähkä KoiraNetissä / Tähkä in FKK database

 

Tähkä on pieni ja kaunis vehnätyttönen. Hän on vauvasta saakka ollut hyvin innokas ja iloinen. Tuttuja nähdessään hän helposti lietsoo itsensä jopa hysteeriseen tilaan, mutta jos siihen ei lähde mukaan, hän rauhoittuu nopeasti ja sitten voikin ottaa vaikkapa pienet päiväunet. Pusuja Tähkä ei säästelee ja mikäs siinä on pussailessa kun kieli on kilometrin mittainen. Sillä osuu kauempaakin suoraa suulle. :)
Tähkä on kiltti ja jopa miellyttämishaluinen, mutta kyllä terrierin temperamentti nostaa päätään hänessäkin aika-ajoin. :) TUhmuuksia hän on hyvin vähän tehnyt. Mitä nyt vauvana kaapelimodeeminjohtoa piti lyhennellä muutamaan otteeseen ja iskän kirjaa lukea tarkasti, mutta sehän ei Tähkän mielestä ollut kiusantekoa vaan osallistumista iskän askareisiin.

Tähkän kanssa harrastamme näyttelyitä joissa hän on pärjännyt kivasti. Joukkoon mahtuu mm. muutamia rop ja vsp-sijoituksia. Näyttelyissä käynti jatkuu edelleen vaikkakin sillä rintamalla on ollut tovi hiljaiseloa ihmislasten synnyttyä perheeseen. Ehkä tilanteen rauhoituttua pääsemme jälleen vauhtiin. Näyttelyiden lisäksi Tähkä rakastaa Toukon pitämistä ruodussa, metsälenkkejä, uimista ja ennenkaikkea syömistä. :)

Tähkä is beautiful little wheaten girl. She has allways been very eager and happy dog. When she sees friends she is allmost hysterical but calms down soon if you don't get to in it.
Tähkä loves to give kisses and it's very easy for her becourse she has long tongue...allmost kilometre! She can hit straight to the mouth and she dont even have to be close to you! Handy or what?! :)
Tähkä is sweet and she really likes to please people. But the terrier temperament also comes out from time to time. :)
She has never been naughty, not even when she was a little puppy. There was some things that we had to discuss at that time, like "can wheaten read a book with her teeth". But all the little things she did ,she really didn't mean to. She just likes to participate in everything.

We also go to dogshows with Tähkä, where she has had nice success, including BOB and BOS placements. We had been on a break for while from shows with Tähkä since we have been quite busy at home with our human childs. Maybe soon we can start shows again!
Tähkä also loves to keep Touko in order, walking in the woods, eating... :)