Kisse vauhtitassu

Kisse-tyttönen on vinkkelitassu, vauhtinenä, vippaskuono ja vimpula. Kisse on aloitellut agilitya edellisessä kodissaan, ja hyppääminen on kovasti mieluista puuhaa. Kisse ja Karo kävivät helmikuussa 2002 kokeilemassa agilityradalla pitkästä aikaa, mutta Kisseä hirvitti outo halli ja haukkuvat koirat niin että vain hypätä uskalsi. Uudestaan kyllä mennään!

Limakorvaksi on ristitty pikkuinen keltainen pitkäkorvainen pehmolelu, jonka korvia Kisse lutkuttaa puolikin tuntia putkeen. Strategiaan kuuluu että Limakorva jätetään sängyn viereen iltaisin, jottaäippä voi tuntea varpaittensa välissä sen ihastuttavan limaisen olemuksen heti ensimmäisenä aamulla. Limakorva on ollut erityisen rakas reissun päällä.

Karolta Kisse on oppinut kepinpurun jalon taidon. Aivan samoihin mittoihin ei Kissen harrastus ole vielä paisunut, mutta haku, veto ja puru käyvät jo oikein sutjakasti. Aamuvarhaisella pellonlaidassa on oikein mukava kirmata kepin perään ja vielä hauskempaa on napata keppi Karon suupielestä ja ampaista pakoon minkä käpälistään pääsee. Tosin aina ei muista purra samalla hampaita yhteen ja keppi jää matkan varrelle...