Kisse palaverissa

Eräänä aamuna päätin osallistua puhelinpalaveriin kotoa käsin, nappikuuloke korvassa ja etäyhteyden päästä läppärillä. Tein itselleni mukavan palaveripaikan kolmituntista sessiota varten sohvannurkkaan, kuppi kahvia ja torkkupeitto. Ah, miten nerokas olinkaan.

Palaverissa kesti pitkään ennen kuin tuli vuoroni esittää oma osuuteni, ja istuin kauan hipihiljaa kuunnellen muiden osuuksia. Kun oma vuoroni tuli, Kisse havahtui unestaan ja päätti että minua pitää piristää välittömästi, kun kerran olin höyrähtänyt niin pahasti että aloin puhella itsekseni. Minulle tuotiin lehmä syliin.Purin hammasta ja yritin saada ääneni pysymään vakaana. Lehmä sai aika kyytiä kun Kisse teki kaikkensa että saisi minut mukaan leikkiin. Lopulta oma osuuteni oli ohi ja sain mykistettyä kännykän niin että vain minä kuulin toisen pään tapahtumat. Hetken nauroin Kisseä vedet silmissä ja kaivoin sitten kameran ja räpsin muutaman kuvan samalla kuin toinen toistaan puisevampia asioita käytiin läpi korvassani.

Kisseliini otti vähän neniinsä ja häipyi muina tyttöinä katselemaan olohuoneen ikkunasta takapihan tapahtumia. Sittemmin olen miettinyt kaksi kertaa ennen kuin jään kotiin etätöihin jos on palavereja tiedossa...