Korpimetsän kuningatar

Kisse täytti 25.3.2007 vuosia, korpimetsien kuningatar on nyt 7-vuotias!

Kisse on kotiutunut puolessa vuodessa maalle erinomaisesti. Se on jäkäläkallioiden ja mäntyharjujen kiistaton kuningatar. Naapurustossa asuu pelkästään nuoria koiria, märkäkorvia joille Kissen ei tarvitse kuin hieman kohauttaa kulmiaan (ja huulta) niin ne suorastaan palvovat aatelisen sinistä ladya.

Muutaman neliökilometrin kokoisessa kotimetsässä Kisse on kuin kotonaan. Neiti jolkottelee polkuja rennosti ja hymy huulilla. Lieveilmiönä Kisse on keksinyt että harvoin vastaantuleville koirille voi öykkäröidä, hyppiä tasajalkaa ja haukkua sydämensä riemusta. Ikkunan takaa sen sijaan voi haukkua sitä ainoaa naapuria joka kaksi kertaa päivässä kulkee talomme ohi. On siinä pienellä sinisellä koiralla töitä kerrakseen!

Kisse otti ja keräsi hieman painoa ennen muuttoa, se painoi parhaimmillaan jo 21 kiloa. Nyt paino on runsaan metsässä juoksemisen seurauksena palannut takaisin 19 kiloon ja sutjakka sininen salama jaksaa taas juosta raisun siskon kanssa pitkin mättähiä.

Sisko Ruun pitäminen kurissa on edelleen Kisselle jokapäiväinen missio. Aamuisin kun Kisse on aurinkoisimmillaan, Ruun korvantauksia on hauska kirputtaa etuhampailla ja nuolla siskon kuono aivan märäksi. Iltaisin kun alkaa unettaa, on sisko saatava kuriin ja järjestykseen. Tähän ei tarvita kuin hyinen mulkaisu ja sisko putoaa jaloiltaan maahan, riekkuminen loppuu siihen paikkaan.

She's got the look.