Tutustumistarina 3/4
Karo Gentleman katseli Kisse-neitiä tyynesti ensimmäisen viikonlopun ajan. "Se juo mun kupista ja leikkii mun leluilla, vaan kai se kohta lähtee pois." Sunnuntaina iltasella lähtivät ihmiset pois vartiksi, vaan jättivät kutaleet videokameran pyörimään. Kohdassa 1min 45sek hyökkäsi Karo Kissen kimppuun: "Minä sitten määrään täällä kun ihmiset ovat poissa!" Ärähdys oli mojova, mutta ei jälkiä jäänyt. Äippä kun palasi ja Kisse rohkeni juosta ovelle, ärähti Karo toisen kerran: "Niin ja se on MUN äiskä!" Kolmannella kerralla Kisse hivuttautui kohti ruokapöytää ja lämmintä riisipiirakkaa, jolloin Karolta paloi pinna: "MUN äiskä ja MUN piirakka, ja vaikken sais muruakaan on pummauspaikka MUN!!!" Kisse-neidille tämä oli kovin tuttua, ainahan isommat isottelee kun niiden nenälle hyppii. Vaan ei Kisse-Kiisseliä silti naurattanut, maahan heittäytyi jokaisella ärinällä. Eikä Karo siitä enää jatkanut, mutta pitihän neiti opettaa tavoille.

Rähinää jatkui, ja maanantaina, tiistaina ja keskiviikkonakin palasivat ihmiset sydän kylmänä töistä, onko kotona vielä kaksi ehjää koiraa? Olihan siellä, vaikka taisi Kisse nököttää tiiviisti sohvannurkassa koko päivän ajan. Eikä Karo tyranni ollut, sohva oli ihan pehmeä ja mukava. Lenkit menivät mukavasti, Kissen pissimispulmat vain vähän painoivat ihmisten mieltä. Karo ei vaan heltynyt: "Tuo rääpäle ei minun kotiini muuta, viekää pois se silmistäni!" ippä huolestui, tokko tulee tästä mitään. Puhelinlinjat kuumana neuvoteltiin Tiinan kanssa, kuinkahan tässä käy. Vaan turhaa taisi olla huoli.

Kolme viikkoa tuli täyteen ja Karo katsoi yhtäkkiä Kisseä sangen veikeästi, vei Kisselle lelun ja heilutti pikkuriikkisen häntää. Kisse mulkoili epäuskoisena, nuuhkaisia lelua ja kokeili sitä kulmahampaalla. Karo tönäisi tyttöä kuonolla, leikittäiskö kumminkin? Eikä kauankaan, kun kaksi collienhäntää huiski pitkin kaksiota, vuoroin toinen selällään, sitten toinen. Lelujen vetämistä ja hampaiden lousketta ilmassa, hännät heiluen, suupielet korvissa. Ystävyys oli alkanut. 

                                                                           Tutustumistarinaan 4/4___