Hannisign Oy

Olen toiminut sisustussuunnittelijana ja itsenäisenä yrittäjänä 40 vuotta. Vuosien varrella kodinsisustamisen koko skaala ja sen kaikki lukuisat osa-alueet ovat kuuluneet toimenkuvaani, kuin myös suuremmat kokonaisuudet. Julkitilasuunnittelun sektorilta olen tehnyt mm. toimistosisustuksia.

Näen tehtäväkseni suodattaa ja tulostaa asiakkaan näkemykset, vaatimukset, visiot ja haaveet järkeväksi, onnistuneeksi kokonaisuudeksi. Toimeksiannon matka tilauksesta valmiiksi suunnitelmaksi on yleensä kolmivaiheinen. Ensimmäisessä tapaamisessa, jonka pohjalta asiakas saa kirjallisen tarjouksen, kartoitetaan suunnitelman sisältö ja laajuus, ja tarkasti pohjustetaan suunnitelmaa. Seuraa luonnosvaihe, jossa varmistetaan suunnitelman ja asiakkaan vaatimusten kohtaaminen. Tarkennetun luonnosvaiheen pohjalta syntyy lopullinen suunnitelma, jonka asiakas saa täydellisenä suunnittelukansiona.

Toimin Nurmijärvellä, mutta toimialuettani on koko pääkaupunkiseutu. Mikäli tarvitset kokeneen suunnittelijan apua tilaratkaisuissa, väri- ja materiaalivalinnoissa, pesutilojen ja keittiöiden remonteissa tai valaistussuunnitelmissa, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Olen ollut Sisustussuunnittelijat SI ry:n jäsen koko toimintani ajan.