FIN KVA & FIN & S AVA
Molles Crashmiina "Miina"

Kantanarttumme Miina on saanut kaksi pentuetta. Nykyään kymmenen vuoden rajapyykin ohitettuaan Miina keskittyy lähinnä eläkepäivien viettoon.
Miina on saavuttanut valion arvon sekä luolilta että agilitystä. Mainitsemisen arvoisia saavutuksia agilityssä ovat myös joukkue- suomenmestaruus 2001, SM-kisojen 9. sija 2002 sekä bordermestaruus 2003.


Miina ja Putti

Jedi (kuva: Jari Nevalainen)
KANS & FIN & S AVA
Heathberry's Jet-Lag "Jedi"

Jedi aloitti agilityn syksyllä-01 hyvällä menestyksellä. Jedi on innokas ja nopea oppimaan uusia asioita. Nousu 3-luokkaan saavutettiin seitsemällä kisalla. Vuonna 2003 Jedi sijoittui kuudenneksi sekä SM-kisoissa että MM-karsinnoissa. Vuonna 2005 Jedin sijoitus SM-kisoissa oli viides. Jedi on erittäin riistaviettinen. Sen ovat saaneet kokea niin naapuruston kissat kuin Ylästön jänikset.
 

Lupu
Heathberry's Magic Spell "Lupu"

Lupu on käynyt näyttelyissä joitakin kertoja ja sillä on kaksi SERTIä ja CACIB. Se on erittäin sosiaalinen muita koiria kohtaan, kuten sen pentuesisaruksetkin. Lupulla harrastetaan agilityä ja toiveissa on starttaaminen kilpailuissa. Luolilla Lupu toimi melko hyvin, vaikka viimeinen rutistus jäi puuttumaan. Lupulla on ollut yksi pentue.

 

Tyly
Heathberry's Pride of the Jedi "Tyly"

Tyly on nuorin meillä kotona olevista koirista. Käytimme Jediä jalostukseen vasta sen vanhoilla päivillä ja tuloksena oli ainoastaan yksi pentu, Tyly. Eipä siinä muuta mahdollisuutta ollut kuin jättää ainokainen kotiin. Tällä hetkellä Tylyn harrasteisiin kuuluvat agility ja näyttelyt. Luolille on tarkoitus mennä, kun ikää on enemmän. Iloinen yllätys oli Tylyn valinta Nuori Border -päivän 2011 kauneimmaksi borderiksi.

 
FIN & EST MVA
Orenberg Night Pixie "Pixie"

Syksyllä -98 Heathberry's kenneliin saapui uusi jäsen Englannista. Tulija oli pikkuinen narttupentu Orenberg Night Pixie. Pixien kasvattaja Jayne Gillam on kasvattanut bordereita 80-luvun alusta lähtien. Pixie tulee "kansainvälisestä" pentueesta. Veli "Henry" (Orenberg Night Hawk) asustaa Rabalder-kennelissä Ruotsissa ja toinen veli "Jason" (Orenberg Night Commander) matkasi Tanskaan. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Pixien jälkeläisnäyttöön. Jälkeläiset ovat menestyneet niin näyttelyissä kuin luolilla. Tällä hetkellä jo veteraani-ikään ehtinyt Pixie asuu Elinan kanssa Ruotsissa.
   
Heathberry's Pixie Dust "Tomu"
Pixien kolmannesta pentueesta jätimme itsellemme Tomun, joka on aikamoinen persoona. Myös Tomu muutti Ruotsiin syksyllä 2005 Elinan ja Pixien kanssa.
   
Tomu 7 kk
Pixie