HP-logo
Alku
Tuotteet
Käytetyt
Historia
Linkit
Yhteystiedot

© Markus Pätäri
Polymat

Polymat

Polymat sämpyläkone on erityisesti suunniteltu jatkuvaan kolmivuorotyöhön. Se on tavallista sämpyläkonetta huomattavasti raskaammin tehty, aivan kuten ECO - mallisto sekoittajissa, aina laakerointeja myöten. Tämän ansiosta koneen huoltotarve on erittäin pieni, eikä tuotantoon tule turhia katkoksia. Painoalueella 30g - 90g, tehon ollessa 2000kpl per hihna.


Forma

Forma

Forma sämpyläkone edustaa ns. tavanomaista sämpyläkonetta. Sen palapainoalue on 30g - 130g ja teho 2000kpl per hihna. Erikoisuutena mallissa on, että se voidaan varustaa vetopanostajalla (viuhkakuljettimen osalta).

Quadro Round

Quardo

Quadro on KEMPERn sämpyläkone, joka leikkaa taikinamatosta suoraan suorakaiteen muotoisia paloja. Palan painoalue on 40g - 150g ja se soveltuu erinomaisesti eri leipomoiden linjastoihin. Quadro sämpyläkone soveltuu kaikille vaaleille- ja sekataikinoille. Koneen poikkeava tekniikka mahdollistaa erittäin märkien taikinoiden käsittelyn ilman, että pala menettää ominaisuutensa. Tästä on hyötyä erityisesti esim. Ciabatta leivän leivonnassa.