HP-logo
Alku
Tuotteet
Käytetyt
Historia
Linkit
Yhteystiedot© Markus Pätäri
ST 50

Kiinteäpadalliset spiraalisekoittajat

Spiraalisekoittajat mahdollistavat erittäin nopean taikinan sekoituksen ja ne säilyttävät taikinan ominaisuudet hyvin. Kiinteäpadallisten KEMPER sekoittajien koot ovat 15kg - 125kg jauhoa. Parhaimmillaan kiinteäpadallisilla voidaan tehdä myös pieniä, jopa yhden kilon taikinoita. Mallistossa on saatavilla useita erilaisia ohjausjärjestelmiä, kuten tietokonepohjainen reseptiikka, taikinan lömmön mittaus jne.


SP 125

Irtopadalliset spiraalisekoittajat

Suurempien spiraalisekoittajien pata on ulosvedettävä. Tällaisten sekoittajien koot ovat 75kg - 250kg jauhoja ja niiden padan lukitus on hydraulinen. KEMPER mallistossa on saatavilla useita erilaisia ohjausjärjestelmiä, kuten tietokonepohjainen reseptiikka, taikinan lömmön mittaus jne.


F 125 aSL

F - sekoittajat

Sekoitustyyppi F tunnetaan kansanomaisesti paremmin "pumppusekoittajana", joka soveltuu erinomaisesti varsinkin ruistaikinalle. Sekoittajien koot ovat 30kg, 75kg, 125kg ja 200kg jauhoja. KEMPERn pienimmät sekoittajat (30kg - 125kg) ovat kiinteällä padalla ja suuremmat (75kg - 200kg) irtopadalla.


ECO 75

ECO

KEMPERn ECO - sarja on liikuteltava spiraalisekottaja, jolla voidaan valmistaa kaikkia starndarditaikonoita, aina jopa 50% kosteuteen saakka. Kone on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja se on suunniteltu kestämään erittäin raskasta käyttöä. Tämän arkkitehtuurin ansiosta konetta ei käytännössä tarvitse huotaa juuri koskaan. Koneen pyöreä ja ergonominen muotoilu helpottaa puhdistusta, sillä likaa kerääviä kohtia ei juuri ole.