HP-logo
Alku
Tuotteet
Käytetyt
Historia
Linkit
Yhteystiedot


© Markus Pätäri

Tuotteet

Tuotteet - osio käsittää yhtiön edustamat laiteryhmät. Tuoteryhmissä laitteista on esitelty laajuuden takia vain muutamia tiettyjä malleja, jotka antavat hyvän yleisilmeen kustakin ryhmästä.


Sekoittajat

Sekoittajat KEMPER sekoittajat tehdään yhtiön sisällä Saksassa täysin omana tuotantona, joka mahdollistaa erittäin korkean ja tasaisen laadun. Sekoittajia on saatavana ECO - mallisina, jolloin niistä on tehdy mahollisimman yksinkertaisia sekä erittäin vankkarakenteisia. ECO mallit on tarkoitettu jatkuvaan, ympärivuorokautiseen käyttöön, kuten esimerkiksi karjalanpiirakan kuoritaikinan tuotantoon. Mallit ovatkin kuin kotonaan juuri tämäntyyppisissä - raskaissa ja vaativissa tehtävissä.
Taikinankaatolaitteet

Taikinankaatolaitteet KEMPER taikinankaatolaitteita on kaksi eri mallia, HK 150 ja HK 200. Molemmat mallit voidaan varustaa mm. padankaapimella. HK 200 malli mahdollistaa taikinankaadon vasemmalle, oikealle sekä eteen. Kaatokorkeus määritellään tilauskohtaisesti. Kaatolaite voidaan myös asentaa kiskoille, jolloin sitä voidaan liikuttaa joko moottoroidusti tai käsin linjastosta toiseen. HK 150 on kaksisatasen pikkuveli, joka kaataa koneen yli eteen ja se voidaan varustaa pyörillä.Palakoneet

Palakoneet KEMPER palakoneita on saataviilla pienestä yksimäntäisestä aina nelikammioisiin suurteollisuuskoneisiin. Palakoneet toimivat ns. imumäntäperiaatteella, joka on taikinalle erittäin hellävarainen. Paloittelumekaniikan osat on tehty erikoismetallista, joka ei ole altis edes ruistaikinoiden happamuudelle. Mallistossa on saatavilla myös hydraulisesti toimivia paloittelukoneita.

Sämpyläkoneet

Sämpyläkoneet Sämpyläkoneet voidaan jakaa karkeasti leikkaaviin ja riivaaviin malleihin. Leikkausperiaatteella toimivat KEMPERn Quadro - mallit, jotka soveltuvat erittäin hyvin pehmeillekin taikinoille. Perinteisten sämpyläkoneiden tuntikapasiteetti vaihtelee 2000:sta kappaleesta asti aina 18000 asti. Kaikkiin koneisiin on saatavilla runsaasti erilaisia lisälaitteita, kuten murustus, leimaus, öljyäminen, yms.Pitkärullaajat

Pitkärullaajat Pitkärullaajat, alkaen KEMPERn pikku prinsessasta ja päättyen suurteollisuuden vaatimiin raskastekoisiin linjastoissa käytettäviin suuriin rullaajiin. Princess Combi mahdollistaa myös patonkien tuotannon, lopputuotteen ollessa pisimmillään 70cm pitkä.
Uunit

Trezza-uuni Italialaisen TREZZAn kiviarinauunit tehdään TREZZAn omasta kivimassasta, joka takaa erinomaisen paistotuloksen. Arinoiden leveys vaihtelee suuresti ja niitä voidaan sijoittaa jopa neljä päällekäin. Jokaisessa pesässä voidaan pitää eri lämpötilaa ja jokaiseen kerrokseen voidaan laittaa oma luukku, mikä antaa runsaasti joustavuutta. Pinnauuneja on olemassa monenkokoisia ja halutessa TREZZA FORNI valmistaa niitä tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valikoimaan kuuluu uunien lisäksi myös muita koneistukseen liittyviä laitteita, kuten sekottajia ja vispareita.


Viipalointikoneet

Schickart TS 30 Suomessa uutuutena Saksalainen SCHICKART leipäsiivuttaja. Kone, joka soveltuu sekä tummalle, että vaalealle leivälle ja millä pystytään leikkaamaan vaivattomasti myös lämpimiä tuotteita.
Ilmankostutin

Klima - unit HOLTKAMPn lmankostutinta käytetään leivännostatukseen ja se on erittäin yksinkertainen asentaa: tarvitaan vain sähkö- ja vesiliitäntä. CE - merkitty laite soveltuu tilavuudelle 3 - 25m^3


Kartioriivarit

Conical rounders Perinteiset kartioriivarit voidaan jakaa kahteen tyyppiin: NTM ja STM. Suuremman NTM:n tuntiteho on 3800 kappaletta tunnissa, riivausradan pituus 650cm ja pienemmän STM:n 2500 kappaletta tunnissa ja riivausradan pituus 360cm.