imgimgimgimgimg
img img img img
         

   

 

 

 

 

 

        

 

Tervetuloa

Viehättävä on virtuaalitalli   jossa asustelee tällä hetkellä iloinen suomenhevoskatras ja vähälukuinen shetlanninponi lauma. Tallin historia vie aina vuoteen 2003, jolloin paikan toimintaperiaatteet poikkesivat paljon nykyisistä ja hoitajatoiminta oli suurin osa tallin toiminnasta.  Kasvatamme lähinnä suomenhevosia, mutta silloin tällöin saattaa jokunen shetlanninponikin syntyä. Vähäisen hoitajatoiminnan lisäksi toimintaamme kuuluu myös kilpailuiden järjestäminen. Viehättävän hevosilla kilpaillaan ahkerasti, mutta lomaakin ne saavat, sillä tallin omistajat Ram. ja zane eivät ihan joka sekunti ehdi olla jokaista puunaamassa oman elämän kutsuessa.  Viehättävän hevosilla kilpaillaan ahkerasti, mutta lomaakin ne saavat, sillä tallin omistajat Ram. ja zane eivät ihan joka sekunti ehdi olla jokaista puunaamassa oman elämän kutsuessa. 

 

      

img

otsikko 2  

img Viehättävän tarkoituksena ja tavoitteenani on tällä hetkellä suomenhevosten hyvä kasvatus. Kasvattimme ovat laadukkaita ja niitä myydään vain tavoitteellisiin koteihin. Tosin tavoitteita on monenlaisia, esimerkiksi aktiivisen tuntiponin elämäkin on oikein hyvä, ellei varsalle olla hakemassa jotain aivan muuta. Kasvattajaliitteenä  toimii *** HUI, mikä tulee Viehättävän ja Uniruudun yhdistelmästä. Mikäli mielit kasvattia, kysy ihmeessä sähköpostilla, mutta ihan joka kotiin ei voi tietenkään kasvatteja antaa. Uudella omistajallakin tulee olla vähän muitakin tavoitteita kuin pullaponina tarhassa (edes se aktiivinen hoitaja-toiminta).

 

Viehättävä on Eliittiratsastajat seuran jäsentalli. Ja tämän takia osa kilpailuista on avoinna vain STP:n jäsenille. Koulukilpailuja järjestämme selvästi muita enemmän, sillä suuri osa hevosistamme on joko kokonaan koulupainotteisia tai kisaavat koulua toisen lajin lisäksi.  

 

Mutta missä? Virtuaalikylä Juolukassa. Viehättävä sijaitsee suomessa rauhaisalla maaseudulla, vain tunnin ajomatkan päässä isoista kaupungeista. Kartasta voi katsella tarkemmin Viehättävän imgympäristöä ja pohjapiirroksesta tallin rakennetta. Viehättävän talli koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta; päätallista ja pikkutallista. Päätallissa on tilaa 40 hevoselle ja pikkutallissa 20. Päätallista löytyy myös kaksi varsomiskarsinaa. Kummastakin tallista löytyy myös pesukarsinat. Yhteistyössä kanssamme on Malsamo

 

 

      Päivitykset
Viimeisin päivitys 27.11.2010

 

Uusi ulkoasu tehty ja vielä pitäisi muotoilla sitä aika lailla. teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti 

 / Ram. & zane   vanhat päivitykset

 

 

img

Linkkilista

Lista vierailemisenarvoisista aakkos-järjestyksessä.

 

Viehättävän omistaa ja sen toimintaa ylläpitää Ram. (VRL-2286) & zane (VRL-4185)

Vieraile myös Ram.in vapaasti kopioitavaa sivustoilla.  

 

img