img
img img img img

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  img

 

Tämä on virtuaalihevonen / This is a SIM-game horse

Marjametsän Ensiaskel

Kikka RIP 26.8.2010 kunnioitettavassa 27 kuollut vanhuuteen 

© tallin omaisuutta

 

VIR MVA Ch, YLA1, KTK-III, KRJ-III

 

Nimi  Marjametsän Ensiaskel "Kikka"  VH-33283

Rotu  Suomenhevonen

Sukupuoli  tamma

Syntymäpäivä 09.04.2007 

Säkä 155cm

Omistaja  Viehättävä

Kasvattaja  Marjametsä

 

Koulutus   Va B, 110cm

Painotus  koulu- ja esteratsastus

 

Hevosen ikääntyminen sivun ala-osassa

Meriittien tiedot

VIR MVA Ch -arvonimi anottu 07.11.2008, myönnetty 10.11.2008

15.05.2009 Rotunäyttely, Aikuiset tammat: III-palk.

22.02.2009 YLA:n tilaisuus: YLA1  pistein 141

25.04.2009 KRJ:n laatuarvostelutilaisuus: KRJ III  pistein 72

30.04.2009 Sh-t kantakirjaustilaisuus: ktk-III  pistein 63

 

Jälkeläiset 

15.04.08 t. Tinakenkätyttö U (Fiktion NiiloViehättävä

07.07.08 t. Ihmeikuisuus U (Pesonen VOE) maukka.

22.11.08 t. Emilia U (Kuisman TatuViehättävä

28.12.08 t. Joulutähti U (Tuikin Ikivala) Siljan S.

03.02.09 t. Surusade U (Tuikkeen Granaatti

 

 

Luonne

Yleisesti ottaen Kikka on pirteä ja iloinen persoona, joka ei jätä ketään kylmäksi. Haluaa olla hoitajan ja ratsastajan mieleen ja tekee kaikki asiat parhaansa mukaan. Tosin tamma on melkoinen säheltäjä ja joskus saattaa käyttäytyminen hieman unohtua jos Kikka riehaantuu. Kikalla on ehkä noin muutama huono päivä vuodessa ja silloin se ei jaksaisi tehdä mitään. Yleensä aina Kikka on kuitenkin reipas tamma, eikä turhaan tuhlaa päiviään toisille kiukuttelemiseen. Kikka on mielummin ystävällinen ja mukava kaikille, eikä arkikaan tämän tamman kanssa ole tylsää - puhumattakaan juhlasta!

Hoitaessa Kikka seisoo rauhallisesti paikoillaan, vaikka aina se ei jaksaisi odottaa, että hoitaja saa harjattua ja hoidettua Kikan nätiksi. Kikka ei koskaan tahdo hoitajalleen mitään pahaa ja jos se tekee jotain pahaa, niin se tekee sen vahingossa tai tietämättömyyttään. Kikka ei erityisesti välitä harjauksesta, mutta ei vihaakaan sitä. Se seisoo vain kiltisti paikoillaan odottaen harjauksen päättymistä. Kaviot Kikka nostaa kiltisti puhdistettaviksi, eikä hangoittele yhtään vastaan. Kikka ei pidä siitä jos sen korviin kosketaan sillä se on Kikan arka kohta. Kikan mielestä sen komeasti toimiva kuuloaisti voi vaikka särkyä mikäli sen korviin kosketaan. Kuitenkin kun tamman pään pitää paikoillaan, eikä anna sen nostaa sitä kattoon niin Kikka ymmärtää, että korvatkin on välillä harjattava. Jos Kikalle tekee sykeröt ne kannattaa laittaa kovin kiinni, sillä Kikalla on tapana ravistaa harjaansa heti letityksen jälkeen jolloin heikosti kiinnitetyt sykeröt voivat aueta. Suojien ja pinteleiden laitossa Kikka saattaa nostaa jalkojaan ilmaan, mutta kun työntää toiselta puolelta hieman, että Kikka laskee painon varmasti sille jalalle johon laitetaan pinteli tai suoja, niin se ymmärtää pitää jalkansa maassa. Satulan laitosta Kikka ei kamalasti pidä. Se pyrkiikin väistelemään satulaa, joten Kikka kannattaa sitoa kiinni satulan laiton ajaksi. Kun satulan saa laskettua Kikan kaulalle josta sen saa helposti liutettua oikealle kohdalle, tamma rauhoittuu kun huomaa ettei se ollutkaan niin kamalaa. Satulavyön kiristyksessä Kikka saattaa myös liikkua levottomasti joten satulavyö kannattaa kiristää reikä kerrallaan. Kuolaimet Kikka ottaa innokkaasti suuhunsa, eikä kovin helposti tiputa niitä poiskaan. Suitsien laitossa Kikka voi kuitenkin ensin koittaa heittää päänsä kattoon, ettei sen korviin koskettaisi suitsien laitossa, joten kannattaa olla tarkkana ettei Kikka pääse karkuun. Senkin jalon taidon tamma osaa. Kikka pitää vedestä myös paljon.

Taluttaessa Kikka tottelee hyvin. Se tulee mielellään taluttajan vauhtia, eikä pyri menemään kovempaa. Joskus tamma saattaa sortua kuitenkin kulkeman hitaammin ja laiskemmin kuin taluttaja. Kikka pyrkii aina vähän väliä syömään ruohoa, mutta silloin pitää taluttajan olla tuimana ja pitää Kikka aisoissa, ettei tamma saa tehtyä oman tahtonsa mukaan.

Ratsastettaessa Kikka on reipas ja innokas. Tammalta löytyy virtaa vaikka muille jakaa, eikä sen kunto lopu kesken. Kikka saattaa alkaa puuskuttamaan jos työtä on tehty kauan, mutta siltä ei koskaan lopu into. Kikka ei aina jaksaisi kuunnella, mutta kun pitää harjoitukset mielenkiintoisina ja työskentelee paljon saa Kikankin kuuntelemaan hienosti. Kikka yrittää joskus viskata päänsä kohti taivasta, ainakin esteillä, joten martingaalia on hyvä Kikan kanssa käyttää.
Kouluratsastus on Kikan mielestä joskus kivaa ja joskus ei. Se tekee mielellään asioita joita osaa hyvin, mutta jos avuista tulee ristiriitaisia tai kuviot menevät liian vaikeiksi tulee Kikalta vastaukseksi yleensä pukki. Kikka ymmärtää kyllä vaikeitakin liikkeitä kunhan käskyt tulevat napakasti ja selvästi. Kikan liikkeistä huomaa usein pientä kiirehtiväisyyttä, mutta pysäyttämällä Kikan saa rauhoittumaan. Käynti on matkaavoittavaa ja tasaista. Ravi on lennokasta ja melko pehmeää. Laukka on usein vauhdikasta ja tahdikasta. Laukannostoissa Kikka saattaa rynnätä eteenpäin vauhdikkaastikin, mutta nopeasti pidätteet tekemällä saa Kikan kuulolle ja hiljentämään vauhtiaan. Kikka asettuu hyvin molempiin suuntiin. Tosin oikea on sille hieman vaikeampi suunta.
Esteillä Kikka yleensä innostuu paljon, mutta tarpeeksi pidätteitä tekemällä saa tamman menon hiukan rauhoittumaan. Kikka kyllästyy pidätteisiin kuitenkin jossain vaiheessa, joten olisi hyvä, että Kikka pääsisi päästelemään välillä täysillä muutaman askeleen. Se virkistää Kikan mieltä ja sen jälkeen Kikka jaksaa taas keskittyä kunnolla. Esteelle tultaessa Kikka saattaa koittaa heittää päätään ylös, joten esteille kannattaa laittaa Kikalle martingaali. Kikka on nopea kääntymään ja on ketterä suomenhevonen. Tamma on innokas ja hyppäisi esteitä mielellään vaikka kuinka kauan. Kikka on rohkea esteillä, eikä pelkää liian lähelle tulevia esteitä tai sitä jos joutuu ponnistamaan huonosta kohtaa tai liian kaukaa. Kikka kieltää vain pakon edessä, eikä se koskaan väistä esteen sivuun jos ratsastaja muistaa pyytää sitä eteenpäin ja pitää ohjat kädessä. Kikan hyppyihin ei kannata lähteä liikaa mukaan, muuten tamma sekoaa itse ja sen jälkeen se vain loikkii esteiden ylitse, koska pitää siitä. Pukit kuuluvat Kikan mielestä myös ehdottomasti esteratsastuksen saloihin ja se tuo Kikan mielestä kivan piristyksen ratsastuksen iloon.
Maastossa Kikka tykkää kävellä rauhallisesti ja kuunnella maailman menoa ja linnun laulua. Kikka ei säikähtele olemattomia asioita itsekseen, eikä pahemmin mitään muutakaan. Kikka on liikennevarma, tosin isot rekka-autot saattavat hieman pelottaa neitiä. Kikka pitää rannalla polskuttamisesta, mutta ei kovinkaan usein uskalla mahaansa syvemmäs järveen.

Kuljetuksessa Kikka ei aina toimi hyvin, mutta joskus kiipeää traileriin kuin unelma. Se riippuu paljon päivästä. Huonoina päivinä Kikka saattaa pelätä traileria, eikä halua mennä sisään kun taas hyvinä päivinä tamma kävelee leppoisasti traileriin sisälle. Jos Kikka lastataan melkein joka päivä se ei vastusta traileriin menoa huonoinakaan päivinä, mutta jos lastauskerroilla on paljon väliä niin se saattaa tehdä kaikkensa, ettei sen tarvitsisi mennä sisään traileriin.

Muiden hevosten seurassa Kikka on se kaikkien kaveri tyyppi, joka mielellään leikkisi ja laukkailisi tarhakavereiden kanssa kilpaa myös. Joskus toiset eivät jaksa melskata Kikan kanssa ja silloin se saattaa murjottaa hetkisen. Kohta se on kuitenkin taas hyvällä tuulella, eikä se sitten enään jaksa melskatakkaan. Muutaman laukkapyrähdyksen jälkeen kun Kikka on saanut päästellä isoimmat höyryt ulos, se yleensä rauhoittuu.
Eläinlääkärin tarkastuksessa ja kengityksessä Kikka on yleensä helppo. Jos se kyllästyy kengitykseen niin siitä voi tulla melko hankala, jolloin se ei jaksaisi pitää kavioitaan ylhäällä, mutta usein pitää kaviot ylhäällä kun kengittäjä käskee tamman seisomaan paikoillaan. Eläinlääkärin kanssa tamma tulee myös ihan kivasti juttuun.

 

Sukutaulu - ja tutkimus

 

 

i Wonkamoinen

  sh-o, tprt, 157cm 

ii Herra Wonka

  YLA1, KRJ-III

iii Kapinallinen
KRJ-IV
iie Tuulikki
ie Marjametsän Rinsessa iei Taikakuun Nuorimmainen
iee Liinahaan Martina
e Höpinän Pusuhuuli

  sph-t, liinakko, 148cm 

ei Liinahaan Apasso

  meriitit

eii Liinahaan Uni-Muisto
eie Madildo missä?
ee Kirveltäjän Vilhelmiina eei Humun Wilhelm
eee Hipitys
 

    

Kikan isä on tummanpunaruunikko suomenhevosori Wonkamoinen, tutuille vain Wonka. Säkäkorkeutta orilla on 157cm. Wonka on estepainotteinen, mutta osaa myös koulua Helppo A -tasolle asti. Rataesteitä se puolestaan hyppää 100cm. Luonteeltaan kuuma ja temperamenttinen ori on Jemmon omistuksessa terminaattorissa ja orin on kasvattanut emilia. Wigwamista.
Isänisä Herra Wonka on Sirjan omistuksessa ollut nyt jo kuollut ori. Elämänsä ori asustelu Kirveltäjässä. Se on tietojeni mukaan palkittu jopa hienosti, mutta näihin tietoihin en löytänyt mistään varmistusta. Herra Wonka vaikutti suomenhevosjalostuksessa vuosina 2005 ja 2006 ja jättikin monta hienoa jälkeläistä, joista osa on menestynytkin kivasti.
Isänisänisä on myöskin jo menehtynyt suomenhevosori Kapinallinen. Kapinallinen eleli myös elämänsä aikana Sirjalla Kirveltäjässä. Se vaikutti poikansa tapaan suomenhevosjalostukseen vuosina 2005-2006. Se jätti myös muutaman hienon jälkeläisen. Enempää varmaa tietoa en orista valitettavasti löytänyt.
Isänisänemä on suht hyvärakenteinen suomenpienhevostamma Tuulikki. Ihan vain Tuulikiksi kutsuttu rautias tamma on koulupainotteinen ja kilpailikin kouluratsastuksen parissa Vaativa A -tasolla. Tuulikille löysin kaksi jälkeläistä Herra Wonkan lisäksi, joista toinen on jättänyt muutaman hienon varsan ja on ratsastuskoulun omistuksessa ja toinen on kierrellyt erilaisissa tilaisuuksissa.
Isänemä on valitettavasti kadonnut tietoisuudestamme, mutta todennäköisesti tämä tamma edusti myös hienoa vanhalinjaista sukutaulua.
Isänemänisä Taikakuun nuorimmainen on myös kadonnut tiedoista, samaa voidaan kuitenkin olettaa kuin edellisestä.
Isänemänemä Liinahaan Martina on liinahtavan rautias koulupainotteinen tamma, joka on kisannut koulua Vaativa B -tasolla. Luonteeltaan mukava Martina on Marjametsän kasvattama ja sen omistaa Asta R. Liinahaasta.

Emä Höpinän pusuhuuli on Eevat T. :n kasvattama suomenhevostamma ja sen elinaikana sen omisti Mimi K Marjametsästä. Kikka on ainut Pusulta löytyvä jälkeläinen, mutta laatu korvaa määrän. Pusu oli perus harrastesuokki, eikä se pahemmin ole kiertänyt maailmalla niittämässä mainetta, mutta oli koulupainotteinen.
Emänisä Liinahaan Apasso on koulupainotteinen ja väriltään harmaankimo pienhevosori. Aapoksi kutsuttava ori on kisannut Vaativa A -tasolla ja sijoittunutkin. Luonteeltaan voimakas poika on hyvin kasvatettu ja vaikka tahdonlujuutta löytyy niin se on ihmisten kanssa asiallinen ja helposti käsiteltävä. Aapo on yhdistelmä kahdesta vanhanlinjan sukua edustavasta suomenhevosesta, ja hyvä tulos onkin tullut. Aapolla on tiedossa kolme jälkeläistä.
Emänisänisä Liinahaan Uni-Muisto on estepainotteinen suomenpienhevosori, joka on erittäin vanhalinjainen, mutta suvusta löytyy hienoja hevosia. Luonteeltaan vilkas ori on ehtinyt myös kilpailla elämänsä aikana ja on jättänyt kolme jälkeläistä.
Emänisänemästä Madildosta ei tiedä myöskään juuri mitään, muuta kuin että se on kilpaillut elämänsä aikana aktiivisesti kouluratsastuksen parissa, mutta tuloksia en valitettavasti saanut käsiini.
Emänemä Kirveltäjän Vilhelmiina on Kirveltäjän kasvattama tamma. Vilma on yleispainotteinen ja sen koulutustaso on Vaativa B, 110cm. Vain 141cm korkea suomenpienhevosneiti oli luonteeltaan todella hurmaava ja sen omisti Eeva T. Höpinästä.
Emänemänisä Humun Wilhelm on nyt jo vihreimmille niityille laukannut ori, joka on käynyt esikantakirjassa, kuitenkaan mitään palkintoa saamatta. Tästä voimmekin päätellä, että mikäli orin rakenne ei ollut kovinkaan hyvä, sen taitojen on pitänyt olla huippuluokkaa, että sitä on käytetty jalostukseen. Wilhelmin omisti Jenni M.
Emänemänemä Hipitys on jo menehtynyt tamma, joka oli Sirjan omistuksessa ja asusteli Kirveltäjässä. Hipitys jätti jälkeensä monta hienoa jälkeläistä, itse tamma ei tosin sen kummemmin ollut menestynyt.

 

Muuta

 

Treeni    Varusteet
Maanantai  

Tiistai 

Keskiviikko  

Torstai

Perjantai

Lauantai 
Sunnuntai

1h Koulu  

1h Maasto 

Vapaapäivä

30min käyntilenkki

Vapaapäivä 

Vapaapäivä

1h Esteet/puomit  (valvottu tunti) 

Liikuttaja: zane

Liikuttaja: Ram.

Liikuttaja:

Liikuttaja: Ram.

Liikuttaja: 

Liikuttaja: 

Liikuttaja: zane

 

 

Ikääntyminen

 

Täysi-ikäinen   4v - 9.8.2007 oma ikääntyminen
syntynyt 9.4.2007
1v - 9.5.2007
2v - 9.6.2007
3v - 9.7.2007
4v - 9.8.2007


kisaus alkaa
5v - 9.9.2007
6v - 9.10.2007
7v - 9.1.2008
8v - 9.4.2008
9v - 9.7.2008
10v - 9.10.2008
11v - 9.1.2009
12v - 9.4.2009
13v - 9.5.2009
14v - 9.6.2009
15v - 9.7.2009
16v - 9.8.2009
17v - 9.9.2009
eläkkeelle
18v - 9.10.2009
19v - 9.11.2009
20v - 9.12.2009
21v - 9.1.2010
22v - 9.2.2010
23v - 9.3.2010
24v - 9.4.2010
25v - 9.5.2010
26v - 9.6.2010
27v - 9.7.2010
28v - 9.9.2010

 

Kisakalenteri

 

NJ - Näyttelyt

10.03.2008 NJ kutsu - suomenhevostammat - LKV1, BIS4 MVA-sert, JS
12.03.2008 NJ kutsu - suomenhevostammat - LKV1 irtoSERT, JS
17.05.2008 NJ kutsu - suomenhevostammat - LKV1 irtoSERT, JS
30.08.2008 NJ kutsu - suomen(pien)hevos orit & tammat - LKV2 irtoSERT, JS
19.10.2008 NJ kutsu - suomen(pien)hevostammat - LKV1, BIS5 MVA-sert, JS

 

 

KRJ 

31.10.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 04/69

02.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 02/49
02.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 06/66
02.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 03/67
10.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 05/117
10.11.2007 KRJ tal. 3. osakilp. kutsu - vaativa b - 06/60
17.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 06/56
18.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 01/74
21.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 06/94
23.11.2007 KRJ kouluosaaja -07 kutsu - helppo a - 01/65

10.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 01/40
10.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 03/40
10.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 03/40
10.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 06/463
12.01.2008 KRJ kutsu - kn special - 04/77
12.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 02/30
12.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 03/30
13.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 03/40
17.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 04/70
22.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 01/70
22.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 05/30
22.01.2008 KRJ kutsu - vaativa a - 01/30
22.01.2008 KRJ kutsu - vaativa a - 01/30
23.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 04/148
25.01.2008 KRJ kutsu - kn special - 06/40
27.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 06/70
28.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 05/48
30.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 03/199

08.02.2008 KRJ kutsu - helppo a - 08/118
09.02.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 02/118
21.02.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 02/52
24.04.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 01/29

13.07.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 01/27
13.07.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 05/27
13.07.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 01/27
17.07.2008 KRJ kutsu - helppo a - 06/54

05.08.2008 KRJ kutsu - helppo b - 02/40
05.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 03/40
07.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 05/35
07.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 05/35
07.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 05/35
07.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 02/30
15.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 06/38
21.08.2008 KRJ kutsu - helppo c - 05/41
21.08.2008 KRJ kutsu - helppo b - 02/45

01.09.2008 KRJ kutsu - helppo a - 06/41
11.09.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 04/38
14.09.2008 KRJ kutsu - helppo c - 05/28
14.09.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 03/28
23.09.2008 KRJ kutsu - helppo b - 04/64
25.09.2008 KRJ kutsu - helppo c - 07/63

20.10.2008 KRJ kutsu - helppo b - 07/57

02.11.2008 KRJ kutsu - helppo a - 04/50
03.11.2008 KRJ kutsu - helppo a - 05/50
04.11.2008 KRJ kutsu - helppo a - 07/50
15.10.2007 KRJ kutsu - helppo a - 62/75
15.10.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 26/55
25.10.2007 KRJ kutsu - helppo a - 18/50
25.10.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 34/50
26.10.2007 KRJ kutsu - helppo a - 34/50
26.10.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 36/49
26.10.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 48/50
26.10.2007 KRJ tal. 1. osakilp. kutsu - vaativa b - 14/80 j.
27.10.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 33/50
28.10.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 19/50
31.10.2007 KRJ kutsu - helppo a - 29/95
31.10.2007 KRJ kutsu - helppo a - 130/162
31.10.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 70/143
31.10.2007 KRJ kutsu - helppo a - 55/256
31.10.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 141/232

01.11.2007 KRJ kutsu - helppo b - 61/114
01.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 60/73
01.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 58/59
01.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 31/49
01.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 06/30
01.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 12/30
02.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 32/68
02.11.2007 KRJ tal. 2. osakilp. kutsu - vaativa b - 32/67 j.
03.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 67/76
03.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 27/56
03.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 15/71
03.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 69/69
04.11.2007 KRJ kutsu - helppo b - 14/50
04.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 07/28
04.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 19/73
04.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 63/71
05.11.2007 KRJ kutsu - helppo b - 26/50
05.11.2007 KRJ kutsu - vaativa a - 28/31
05.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 36/77
05.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 15/73
10.11.2007 KRJ kutsu - px de rohan (heB-heA) - 24/29
12.11.2007 KRJ kutsu - helppo b - 09/77
12.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 20/45
14.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 93/141
14.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 115/126
15.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 13/28
17.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 33/58
18.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 147/155
18.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 117/120
18.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 10/60
19.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 14/76
19.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 37/62
20.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 26/84
20.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 25/70
21.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 10/76
24.11.2007 KRJ kouluosaaja -07 kutsu - helppo a - 17/20
25.11.2007 KRJ kutsu - prix de mirus - 78/105
25.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 46/87
25.11.2007 KRJ kutsu - helppo a - 37/82
25.11.2007 KRJ kutsu - vaativa b - 38/49

08.01.2008 KRJ kutsu - kn special - 08/40
08.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 28/40
08.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 40/40
08.01.2008 KRJ kutsu - kn special - 33/40
08.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 29/40
08.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 17/40
09.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 17/208
09.01.2008 KRJ kutsu - k. vaativa b - 79/182
10.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 23/139
10.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 126/130
10.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 38/40
10.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 94/226
10.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 176/200
10.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 135/201
10.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 228/233
12.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 74/105
12.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 36/63
12.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 28/30
12.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 16/30
13.01.2008 KRJ kutsu - helppo b - 50/60
13.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 47/60
13.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 34/60
13.01.2008 KRJ kutsu - helppo b - 52/60
13.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 10/60
14.01.2008 KRJ kutsu - helppo b - 19/60
14.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 49/60
15.01.2008 KRJ kutsu - helppo b - 53/60
15.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 23/60
17.01.2008 KRJ kutsu - prix de csicsas - 33/70
18.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 47/161
18.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 72/145
20.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 46/124
20.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 70/99
20.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 12/60
20.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 52/60
20.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 68/165
20.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 36/146
22.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 53/70
22.01.2008 KRJ kutsu - vaativa a - 09/30
22.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 13/30
22.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 15/30
23.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 101/139
23.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 24/70
23.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 28/70
23.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 22/50
23.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 61/80
23.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 74/80
23.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 25/30
23.01.2008 KRJ kutsu - vaativa a - 06/30
23.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 20/30
23.01.2008 KRJ kutsu - vaativa a - 10/30
23.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 32/56
23.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 95/127
23.01.2008 KRJ kutsu - kn special - 50/52
23.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 44/78
24.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 40/50
24.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 18/50
24.01.2008 KRJ kutsu - kn special - 10/52
24.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 72/80
24.01.2008 KRJ kutsu - kn special - 29/52
24.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 53/80
25.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 43/61
25.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 36/45
25.01.2008 KRJ kutsu - helppo b - 237/237
25.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 263/284
25.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 15/191
25.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 35/40
27.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 51/70
28.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 38/49
29.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 37/60
29.01.2008 KRJ kutsu - helppo b - 74/130
29.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 76/122
30.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 54/60
30.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 17/30
30.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 26/30
30.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 26/30
30.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 16/30
30.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 13/30
30.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 09/30
30.01.2008 KRJ kutsu - kn special - 74/110
30.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 38/126
30.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 36/240
31.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 16/30
31.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 16/30
31.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 29/30
31.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 17/30
31.01.2008 KRJ kutsu - helppo a - 10/40
31.01.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 25/40

01.02.2008 KRJ kutsu - helppo b - 24/40
01.02.2008 KRJ kutsu - helppo a - 31/40
01.02.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 35/40
01.02.2008 KRJ kutsu - helppo a - 83/171
01.02.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 79/157
01.02.2008 KRJ kutsu - helppo b - 18/30
01.02.2008 KRJ kutsu - helppo a - 09/34
01.02.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 32/34
03.02.2008 KRJ kutsu - helppo a - 174/242
03.02.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 217/225
03.02.2008 KRJ kutsu - kn special - 45/77
03.02.2008 KRJ kutsu - helppo a - 80/95
03.02.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 64/89
05.02.2008 KRJ kutsu - helppo a - 115/119
05.02.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 12/118
06.02.2008 KRJ kutsu - helppo a - 16/122
06.02.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 78/124
07.02.2008 KRJ kutsu - helppo a - 86/118
07.02.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 92/118
08.02.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 52/118
09.02.2008 KRJ kutsu - helppo a - 111/118
10.02.2008 KRJ kutsu - helppo c - 167/270
10.02.2008 KRJ kutsu - helppo b - 109/314
10.02.2008 KRJ kutsu - helppo a - 36/303
10.02.2008 KRJ kutsu - prix de piipari - 22/219
10.02.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 210/233
20.02.2008 KRJ kutsu - helppo a - 00/00
20.02.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 00/00
21.02.2008 KRJ kutsu - prix de hengstal - 37/48
29.02.2008 KRJ kutsu - helppo a - 46/69
29.02.2008 KRJ kutsu - k. helppo a - 52/53
29.02.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 62/65

19.03.2008 KRJ kutsu - helppo b - 76/717
19.03.2008 KRJ kutsu - helppo a - 327/640
19.03.2008 KRJ kutsu - k. vaativa b - 125/480
24.04.2008 KRJ kutsu - helppo a - 18/30
01.06.2008 KRJ kutsu - helppo a - 17/35
01.06.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 25/35

10.07.2008 KRJ kutsu - kn special - 79/79
10.07.2008 KRJ kutsu - helppo a - 24/72
10.07.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 41/62
13.07.2008 KRJ kutsu - helppo a - 27/32
13.07.2008 KRJ kutsu - helppo a - 17/32
13.07.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 09/27
13.07.2008 KRJ kutsu - helppo a - 24/32
13.07.2008 KRJ kutsu - helppo a - 30/32
13.07.2008 KRJ kutsu - helppo a - 08/32
13.07.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 12/27
15.07.2008 KRJ kutsu - helppo c - 07/27
15.07.2008 KRJ kutsu - helppo b - 10/35
15.07.2008 KRJ kutsu - kn special - 21/34
15.07.2008 KRJ kutsu - helppo a - 18/29
15.07.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 10/23
17.07.2008 KRJ kutsu - helppo a - 36/54
17.07.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 27/52
17.07.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 29/52
17.07.2008 KRJ kutsu - helppo a - 35/54
17.07.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 24/52
17.07.2008 KRJ kutsu - helppo a - 41/54
17.07.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 08/52
17.07.2008 KRJ kutsu - helppo a - 39/54
17.07.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 42/53

05.08.2008 KRJ kutsu - helppo b - 02/40
05.08.2008 KRJ kutsu - helppo b - 30/40
05.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 17/40
05.08.2008 KRJ kutsu - helppo b - 35/40
05.08.2008 KRJ kutsu - helppo b - 14/40
05.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 27/40
07.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 31/35
07.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 19/35
07.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 08/35
07.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 16/35
07.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 17/35
07.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 16/35
07.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 32/35
07.08.2008 KRJ kutsu - helppo a - 07/38
15.08.2008 KRJ kutsu - helppo b - 36/48
15.08.2008 KRJ kutsu - helppo a - 27/49
15.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 08/40
15.08.2008 KRJ kutsu - helppo b - 25/48
15.08.2008 KRJ kutsu - helppo a - 28/33
15.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 17/38
15.08.2008 KRJ kutsu - helppo b - 28/48
15.08.2008 KRJ kutsu - helppo a - 27/47
15.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 21/38
15.08.2008 KRJ kutsu - helppo b - 37/48
15.08.2008 KRJ kutsu - helppo a - 21/47
21.08.2008 KRJ kutsu - helppo b - 07/45
21.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 24/34
21.08.2008 KRJ kutsu - helppo c - 19/41
21.08.2008 KRJ kutsu - helppo b - 22/45
21.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 27/34
21.08.2008 KRJ kutsu - helppo c - 29/41
21.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 34/34
21.08.2008 KRJ kutsu - helppo c - 25/41
21.08.2008 KRJ kutsu - helppo b - 12/45
21.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 27/34
21.08.2008 KRJ kutsu - helppo c - 25/41
21.08.2008 KRJ kutsu - helppo b - 22/45
21.08.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 13/34

01.09.2008 KRJ kutsu - helppo c - 36/36
01.09.2008 KRJ kutsu - helppo b - 38/43
01.09.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 30/35
01.09.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 19/25
05.09.2008 KRJ kutsu - helppo a - 18/22
05.09.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 11/22
10.09.2008 KRJ kutsu - helppo c - 18/28
10.09.2008 KRJ kutsu - helppo b - 07/28
10.09.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 12/23
11.09.2008 KRJ kutsu - helppo b - 22/44
12.09.2008 KRJ kutsu - helppo c - 22/41
12.09.2008 KRJ kutsu - helppo b - 29/44
12.09.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 12/37
13.09.2008 KRJ kutsu - helppo c - 26/41
13.09.2008 KRJ kutsu - helppo b - 18/44
13.09.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 07/37
14.09.2008 KRJ kutsu - helppo b - 07/31
22.09.2008 KRJ kutsu - helppo c - 38/38
22.09.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 18/39
23.09.2008 KRJ kutsu - helppo c - 31/38
23.09.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 14/39
23.09.2008 KRJ kutsu - helppo c - 17/63
23.09.2008 KRJ kutsu - helppo a - 41/53
23.09.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 24/45
24.09.2008 KRJ kutsu - helppo c - 17/38
24.09.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 24/39
24.09.2008 KRJ kutsu - helppo c - 42/63
24.09.2008 KRJ kutsu - helppo b - 46/64
24.09.2008 KRJ kutsu - helppo a - 45/53
24.09.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 17/45
25.09.2008 KRJ kutsu - helppo c - 18/38
25.09.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 24/39
25.09.2008 KRJ kutsu - helppo b - 53/64
25.09.2008 KRJ kutsu - helppo a - 25/53
25.09.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 23/45

15.10.2008 KRJ kutsu - helppo a - 15/19
21.10.2008 KRJ kutsu - helppo a - 23/35
22.10.2008 KRJ kutsu - helppo b - 63/111
22.10.2008 KRJ kutsu - helppo a - 50/115
23.10.2008 KRJ kutsu - helppo a - 07/30
24.10.2008 KRJ kutsu - helppo a - 21/64
25.10.2008 KRJ kutsu - helppo a - 58/67
25.10.2008 KRJ kutsu - helppo a - 10/40
25.10.2008 KRJ kutsu - kn special - 20/40
26.10.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 39/40
26.10.2008 KRJ kutsu - helppo a - 37/60
27.10.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 37/40
28.10.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 14/40
29.10.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 19/40
29.10.2008 KRJ kutsu - helppo a - 51/72
30.10.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 24/40
31.10.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 24/40

02.11.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 25/50
03.11.2008 KRJ kutsu - vaativa b - 09/50
04.11.2008 KRJ kutsu - helppo a - 48/50

14.12.2008 KRJ kutsu - helppo a - 64/93

ERJ 

22.10.2007 ERJ kutsu - 100cm - 03/53
23.10.2007 ERJ kutsu - 110cm - 01/41
31.10.2007 ERJ kutsu - 110cm - 04/119

02.11.2007 ERJ kutsu - 80cm - 02/21
02.11.2007 ERJ kutsu - 110cm - 02/46
04.11.2007 ERJ kutsu - 100cm - 06/31
24.11.2007 ERJ kutsu - 100-110cm - 04/28
06.01.2008 ERJ kutsu - 110cm - 04/27
07.01.2008 ERJ kutsu - 110cm - 05/28
07.01.2008 ERJ kutsu - 100cm - 04/130
07.01.2008 ERJ kutsu - 110cm - 08/246
10.01.2008 ERJ kutsu - 100cm - 02/110
12.01.2008 ERJ kutsu - 120cm - 06/40
18.01.2008 ERJ kutsu - 80cm - 06/50
18.01.2008 ERJ kutsu - 100cm - 01/50

26.03.2008 ERJ kutsu - 50-60cm - 02/25

20.08.2008 ERJ kutsu - 110cm - 06/39
20.08.2008 ERJ kutsu - 100cm - 03/44
20.08.2008 ERJ kutsu - 110cm - 01/40
24.08.2008 ERJ kutsu - 100cm - 04/119
24.08.2008 ERJ kutsu - 100cm - 04/41
24.08.2008 ERJ kutsu - 110cm - 05/104
25.08.2008 ERJ kutsu - 100cm - 03/23
25.08.2008 ERJ kutsu - 120cm - 02/23
25.08.2008 ERJ kutsu - 80cm - 02/31
25.08.2008 ERJ kutsu - 100cm - 02/23
28.08.2008 ERJ kutsu - 70-80cm - 01/14

05.09.2008 ERJ kutsu - 80cm - 04/35
06.09.2008 ERJ kutsu - 80cm - 02/45
09.09.2008 ERJ kutsu - 80cm - 01/45
10.09.2008 ERJ kutsu - 60cm - 01/45
10.09.2008 ERJ kutsu - 120cm - 06/49
23.09.2008 ERJ kutsu - 90cm - 02/55
27.09.2008 ERJ kutsu - 90cm - 01/31
27.09.2008 ERJ kutsu - 100cm - 03/29

22.11.2008 ERJ kutsu - 80cm - 05/42
22.11.2008 ERJ kutsu - 100cm - 02/44

15.12.2008 ERJ kutsu - 100cm - 06/50

04.01.2009 ERJ kutsu - 100cm - 03/25
05.01.2009 ERJ kutsu - 100cm - 05/25
06.01.2009 ERJ kutsu - 100cm - 06/70
15.01.2009 ERJ kutsu - 40cm - 04/31
16.01.2009 ERJ kutsu - 40cm - 04/31
17.01.2009 ERJ kutsu - 40cm - 03/31
29.01.2009 ERJ kutsu - 110cm - 03/40
03.02.2009 ERJ kutsu - 80cm - 05/40
15.10.2007 ERJ kutsu - 100cm - 37/47
15.10.2007 ERJ kutsu - 110cm - 20/49
17.10.2007 ERJ kutsu - 100cm - 22/52
17.10.2007 ERJ kutsu - 110cm - 43/52
22.10.2007 ERJ kutsu - 90cm - 48/59
22.10.2007 ERJ kutsu - 120cm - 36/41
22.10.2007 ERJ kutsu - 110cm - 18/69
23.10.2007 ERJ kutsu - 100cm - 83/83
24.10.2007 ERJ kutsu - 90-100cm - 64/151
24.10.2007 ERJ kutsu - 100-110cm - 64/144
31.10.2007 ERJ kutsu - 100cm - 86/90

01.11.2007 ERJ kutsu - 80cm - hyl.
01.11.2007 ERJ kutsu - 100cm - 06/15
02.11.2007 ERJ kutsu - 100cm - 22/46
02.11.2007 ERJ kutsu - 110cm - 46/52
02.11.2007 ERJ kutsu - 100cm - 09/17
02.11.2007 ERJ kutsu - 100cm - 14/36
03.11.2007 ERJ kutsu - 80cm - 14/29
03.11.2007 ERJ kutsu - 100cm - hyl
03.11.2007 ERJ kutsu - 100cm - 34/53
03.11.2007 ERJ kutsu - 110cm - 19/54
04.11.2007 ERJ kutsu - 80cm - 24/28
04.11.2007 ERJ kutsu - 100cm - 20/53
04.11.2007 ERJ kutsu - 110cm - 31/54
05.11.2007 ERJ kutsu - 100cm - 48/53
05.11.2007 ERJ kutsu - 110cm - 27/54
06.11.2007 ERJ kutsu - 100cm - 29/53
06.11.2007 ERJ kutsu - 110cm - 48/56
08.11.2007 ERJ kutsu - 100cm - 50/70
08.11.2007 ERJ kutsu - 110cm - 17/80
10.11.2007 ERJ kutsu - 90cm - 31/167
10.11.2007 ERJ kutsu - 100cm - 31/225
12.11.2007 ERJ kutsu - 100cm - 68/71
12.11.2007 ERJ kutsu - 110cm - 13/75
15.11.2007 ERJ kutsu - 80-90cm - 11/55
15.11.2007 ERJ kutsu - 100cm - 52/79
23.11.2007 ERJ kutsu - 90-100cm - 38/40
23.11.2007 ERJ kutsu - 110-120cm - 23/38
24.11.2007 ERJ kutsu - 90-100cm - hyl
25.11.2007 ERJ kutsu - 70-90cm - 35/40
25.11.2007 ERJ kutsu - 100-120cm - 15/40
27.11.2007 ERJ kutsu - 80-90cm - 61/92
27.11.2007 ERJ kutsu - 100-110cm - 55/90
30.11.2007 ERJ kutsu - 100cm - 98/211
30.11.2007 ERJ kutsu - 110cm - 15/163

08.12.2007 ERJ kutsu - 60cm - 46/155
08.12.2007 ERJ kutsu - 80cm - 107/168
08.12.2007 ERJ kutsu - 100cm - 97/189
08.12.2007 ERJ kutsu - 120cm - 120/158

06.01.2008 ERJ kutsu - 100cm - 19/32
06.01.2008 ERJ kutsu - 100cm - 30/35
06.01.2008 ERJ kutsu - 110cm - 22/28
06.01.2008 ERJ kutsu - 100cm - 06/27
06.01.2008 ERJ kutsu - 110cm - 07/48
07.01.2008 ERJ kutsu - 100cm - 22/35
07.01.2008 ERJ kutsu - 100cm - 31/35
07.01.2008 ERJ kutsu - 110cm - 08/31
07.01.2008 ERJ kutsu - 80cm - 22/142

02.01.2009 ERJ kutsu - 100cm - 32/42
02.01.2009 ERJ kutsu - 110cm - 09/37
03.01.2009 ERJ kutsu - 100cm - 13/50
03.01.2009 ERJ kutsu - 110cm - 23/50
03.01.2009 ERJ kutsu - 100cm - 21/25
03.01.2009 ERJ kutsu - 100cm - 13/47
03.01.2009 ERJ kutsu - 110cm - 45/46
04.01.2009 ERJ kutsu - 110cm - 45/48
04.01.2009 ERJ kutsu - 100cm - 09/58
04.01.2009 ERJ kutsu - 110cm - 53/53
05.01.2009 ERJ kutsu - 100cm - 44/50
05.01.2009 ERJ kutsu - 110cm - 21/50
05.01.2009 ERJ kutsu - 100cm - 49/70
05.01.2009 ERJ kutsu - 110cm - 19/58
06.01.2009 ERJ kutsu - 110cm - 41/70
06.01.2009 ERJ kutsu - 80cm - 07/30
10.01.2009 ERJ kutsu - 40cm - 11/31
11.01.2009 ERJ kutsu - 40cm - 18/31
12.01.2009 ERJ kutsu - 40cm - 29/31
13.01.2009 ERJ kutsu - 40cm - 20/31
14.01.2009 ERJ kutsu - 40cm - 10/31
18.01.2009 ERJ kutsu - 40cm - 22/31
19.01.2009 ERJ kutsu - 40cm - 19/31
28.01.2009 ERJ kutsu - 80cm - 25/40
28.01.2009 ERJ kutsu - 110cm - 25/40
29.01.2009 ERJ kutsu - 80cm - 13/40
30.01.2009 ERJ kutsu - 80cm - 20/40
30.01.2009 ERJ kutsu - 110cm - 35/40
31.01.2009 ERJ kutsu - 80cm - 14/40
31.01.2009 ERJ kutsu - 110cm - 26/40

01.02.2009 ERJ kutsu - 80cm - 35/40
01.02.2009 ERJ kutsu - 110cm - 09/40
02.02.2009 ERJ kutsu - 80cm - 22/40
02.02.2009 ERJ kutsu - 110cm - 19/40
03.02.2009 ERJ kutsu - 110cm - 09/40
08.02.2009 ERJ kutsu - 110cm - 31/50
09.02.2009 ERJ kutsu - 110cm - 24/50
10.02.2009 ERJ kutsu - 110cm - 49/50
11.02.2009 ERJ kutsu - 110cm - 16/50
12.02.2009 ERJ kutsu - 110cm - 46/50
13.02.2009 ERJ kutsu - 110cm - 45/50
14.02.2009 ERJ kutsu - 110cm - 39/50
15.02.2009 ERJ kutsu - 110cm - 17/50
16.02.2009 ERJ kutsu - 110cm - 49/50
17.02.2009 ERJ kutsu - 110cm - 31/50

   

KERJ - kenttäratsastus

 

07.10.2008 KERJ kutsu - helppo - 02/22
10.10.2008 KERJ kutsu - helppo - 02/21
    

 

 

 

img
img