RAKKAUDESTA ROOTSIIN

Hoedown perustettiin rakkaudesta roots-musiikkiin vuonna 2001. Syntyi country-, blues- ja rockmusiikkia esittävä bändiyhteisö, joka tunsi palavaa tarvetta jakaa soittamisen riemua yleisön kanssa.
 

UUSI LEVY BLACK & WHITE ILMESTYY ELOKUUSSA! SAATAVILLA HYVISTÄ LEVYKAUPOISTA 25.8. alkaen.

Levynjulkaisukeikka Juttutuvalla
lauantaina 21.8.

 

 

Vuonna 2008  Hoedown levytti yhdessä Tokelan kanssa levyn Tokela & Hoedown:
Honky Tonk Merry-Go-Round
Biisinäyttietä www.myspace.com/tokelahoedown

                TOKELA & HOEDOWN Honky Tonk Merry-Go-Round

HOEDOWN-YHTYEEN ENSIMMÄINEN LEVY ILMESTYI JOULUKUUSSA 2007.   Levyt hyvinvarustetuista rootsmusaa suosivissa levykaupoista.
biisinäytteitä www.myspace.com/hoedownband

              


Ensimmäisen keikkansa Hoedown soitti Taidehallin klubilla syksyllä 2002. Esa Kaartamo ja Olli Haavisto olivat tuolloin vierailijoina, ja keikan jälkeen molemmat jäivät bändiin.

Bändi tekee suvereenilla tyylitajullaan kunniaa hienoille cover-biiseille, ja niiden rinnalla soi myös bändin oma tuotanto.
» Ohjelmisto

Hoedown klubiHoedown klubi starttasi ravintola Juttutuvassa tammikuussa 2003. 

Housebändin svengi ja rouhea groove on alusta saakka vetänyt klubin täyteen. Vierailijoina on esiintynyt kansallisen tähtikaartin huippuja:
mm. Maarit Hurmerinta,

Tuomari Nurmio, Dave Lindholm, Tuomo Prättälä, Edu Kettunen, Jukka Gustavson,  Mikko Kuustonen, Niko Ahvonen, Jonna Tervomaa, Tokela  ja J. Karjalainen sekä amerikkalaiset Martha Scanlan, Caleb Klauder, Sammy Lind ja Stuart Brothers
» Hoedown klubi

KeikatEsiintymisiä on vuosien varrella ollut baareissa, klubeissa, konserttisaleissa ja festareilla. (Puistobluesin päälava 2009, Rauma Bluesin päälava 2009, Baltic Jazz 2008 jne.)
» Keikat

BändiBändissä soittavat Esa Kaartamo, Mika Kuokkanen, Ninni Poijärvi, Jarmo Nikku, Olli Haavisto, Masa Maijanen ja Topi Kurki.
» Bändin esittely
© Hoedown 2006