Bändin esittely


suomeksi / in english

EsaKaartamo · laulu, kitara


Kitaristi, laulaja, keyboardisti, tuottaja ja sovittaja, jonka lahjomaton musikaalisuus on tuottanut kaksi sielukasta sooloalbumia - "Etäisyys" ja "Näillä main". Oivaltava organisaattori, joka saa asiat sujumaan ja musiikin hehkumaan.

Mika Kuokkanen · laulu, akustinen kitara


"KKANE" esikoisalbumilla sykähdyttänyt kitaristi ja laulaja, joka tuottanut omaa materiaalia jo 20 vuoden ajan. Juuret ovat tanakasti laulaja-lauluntekijä -perinteessä, mutta urbaani ja teräväsärmäinen rock suodattuu sekaan.
» www.kkanenet.net

Ninni Poijärvi · laulu, viulu, haitari

 

Laulaja ja lauluntekijä, joka on sinut myös viulun, haitarin, pianon ja saksofonin kanssa. Kiitetty soolodebyytti "Viideltä" ilmestyi 2002 ja "Vapaapäivä"-albumi v.2005.                                       
» www.ninnipoijarvi.com

Jarmo Nikku · kitara, mini12, mandoliini


Kielisoitintinten tuhattaituri, joka osaa sovittaa taitonsa kaikenlaisiin soinnillisiin maisemiin. Pitkät bändiputket ja lukemattomat sessiot ovat jalostaneet luontaisesta lahjakkuudesta piinkovan pelimannin. Kitaristien kitaristi.

Olli Haavisto · pedal steel, lap steel, mandoliini


Kielisoitinten professori, joka tuntee traditiot ja lähestyy täydellisyyttä. Pedal ja lap steel -guru, joka kruunasi 20 vuotta jatkuneen uransa hienolla sooloalbumilla "Pysäkkimusiikkia". Juurimusiikin vähäeleinen mestari.
» www.ollihaavisto.com

Masa Maijanen · basso


Yksi suomalaisen rock-näyttämön hiljaisista sankareista, jonka oivaltava ja tanakka bassottelu on avittanut monia laadukkaita bändejä: Broadcast, Gringos Locos, Havana Black ja Kaija Kärkinen & Ile Kallio.

Topi Kurki · rummut


Järkkymätön nahkojen takoja, joka on esiintynyt mm. Kirkan, Henry O'Bandin, Avenue 7:n ja Steve Webbin kokoonpanoissa. Luotettava keikkajyrä, joka pitää homman kasassa ilman minkäänlaisia lastentauteja.

Aatsi Nuppola · miksaus


Hoedownin kullanarvoinen luottomiksaaja ja isokokoisen bändin koossapitävä voima. Myös erittäin hyvä fiiliksen luoja.
© Hoedown 2006