Pääsivulle Luonto & Retket Tiimikisat Seikkailit Kurssit Talvi KohteetKURSSIT


SUUNNISTUSKURSSI
Edellytys luonnossa kulkemisesta nauttimiseen on suunnistustaito. Kerää ryhmä halukkaita ja aloita uusi elämä omien polkujen kulkemiseen. Toteutetaan ajan ja paikan suhteen ryhmän mukaan.


RETKEILYKURSSIT

Räätälöidään juuri teille sopivaksi.


OPASKURSSIT
Olemme järjestäneet jo viisi kertaa, yhteistyössä Siikaranta-opiston kanssa, luonto- ja elämysoppaan peruskurssin. Kurssi kestää toukokuusta syyskuun loppuun (5kk) ja sen tarkoituksena kehittää oppilaiden tietoja ja taitoja luonnossa liikkumisesta. Opiskelijat saavat valmiuden toimia oppaina erilaisilla retkillä ja elämystapahtumissa. Kurssi sopii myös lisäkoulutukseksi luontomatkailuyrittäjille ja sellaisiksi aikoville.

Kurssin sisältö perustuu eräoppaan ammattitutkinnossa vaadittaviin tietoihin ja taitoihin, joita ovat mm: Suomen luonto, suunnistus, retkeily- ja vaellustiedot/taidot, kiipeily, melonta, luonnonsuojelu, EA I ja II, metsästys ja kalastus, maastoruuat, Suomen historia ja mytologia sekä asiakaspalvelu. Klikkaa itsesi Siikarannan sivuille ja katso lisää. Tämän vuoden kurssille voi ilmoittautua maaliskuun puoleenväliin mennessä.


LUENNOT
Pidämme luentoja ja alustuksia kaikesta retkeilyyn liittyvästä.

 


Siilirinne 17 A, 01450 VANTAA, Puh/ Fax 09-851 2968, GSM 040-558 1350, ijas.retket@kolumbus.fi