arkkitehtuuritoimi
ilpo vuorela

Talo Ovaska-Salko

tietoja ilposta
toimisivu

1. kerroksen pohjapiirros ja julkisivu etelään



Talo Ovaska-Salko on Naantalin vanhaan puukaupunkiin suunniteltu yhden perheen talo, jonka päärakennus valmistui 1998. Tontille on myöhemmin tarkoitus rakentaa piharakennus, johon sijoittuvat saunatilat, autotalli ja työskentelytilaa.

Talon kapea ja pitkähkö massa sijoittuu tontin pohjoisreunalle jättäen olemassaolevan puutarhan aurinkoiseksi oleskelupihaksi. Asuintilat sijoittuvat kahteen kerrokseen siten, että lähes kaikista tiloista on näkymä pihalle. Toisessa kerroksessa on suojaisa vilvoitteluparveke saunatilojen yhteydessä ja oma tuuletusparveke päämakuuhuoneelle. Osittain maanpäällinen kellarikerros sisältää harrastus-, varasto- ja tekniset tilat.





Julkisivu pihalle.

Sisääntulopatio, päällä saunan vilvoitteluparveke.

2. kerroksen aula rakennusvaiheessa.

Pääty luoteeseen.

muita referenssikohteita: