We are Aila Kärki and Virpi Montonen.

Mother and daughter, who have loved animals all of their lives. We had our first cockerspaniel in 1989 and the breed really took our hearts!


Olemme äiti ja tytär, joiden jaettu harrastus on ollut koirien kasvatus vuodesta 1993 lähtien. Noiden vuosien aikana on eläinten rooli elämässämme ollutkin varsin merkittävä, Virpillä ammatti-trimmaajana ja lemmikkihoitola yrittäjänä yli 20-vuoden ajan ja Ailalla Lemmikkitarvikeliike yrittäjänä.

Eläimet ovat meillä perheenjäseniä eli eivät asu kennelissä, vaan ihan tavallisina perhekoirina. Pennut kasvavat yleensä Ailan luona ja hän hoitaakin yleensä pienten pentujen ensimmäiset viikot.

Ykkösrotunamme on aina säilynyt yksiväriset cockerspanielit, mutta vuosien aikana meillä on ollut ilo tutustua läheisemmin myös useaan muuhun rotuun, kuten esimerkiksi kultaiseennoutajaan tiibetinterrieriin, villakoiriin sekä maremmano-abruzzeihin. Lähellä sydäntämme ovat erityisesti näyttelyt. Virpin elämään ovat varsin suurellä äänellä paikkansa ottaneet myös Siamilaiset kissat jo yli kymmenen vuoden ajan ja muutama pentuekin on Charmantin-kissala nimen alle syntynyt.

Pihapiirissä tepastelee myös pieni "Pilalle lellittyjen kanojen" porukka, kahden kukon johdolla sekä kolme lemmikki-lammasta.


 Aila Kärki
+358 50 541 2274
aila.karki @ elisanet.fi
 
  Kuvansintie 604
78880 Kuvansi
Finland
 
  Virpi Montonen
+358 45 238 9115
montonen.virpi @ gmail.com