[Jäähelmen Samojedit]
Esittely Uutiset Koirani Kuvagalleria Pentuja Pentueet Linkit

:: Esittely ::


 

 

Olen Kirsi Korpua ja asun Vihdissä, perheeni, mieheni Arin ja lapsiemme Nikon, Aleksin, Samin ja Sannan sekä koiriemme kanssa. Kasvatan pienimuotoisesti samojedinkoiria ja ensimmäinen Jäähelmen pentue syntyi syksyllä 2007.

Koirat ovat aina kuuluneet jollain tavalla elämääni. Lapsuudenkodissani oli koira, monirotuinen Tuffe ja sen lisäksi hoidin ja vein lenkille naapureiden koiria, mm. monirotuista Tessua ja samojedi Jemiä.

Tällä hetkellä kotona kanssamme asuu seitsemän koiraa ja ne nauttivat toistensa seurasta ja elävät sopuisasti isolla, aidatulla pihallamme. Emme erota niitä erillisiin tarhoihin kuin pakosta narttujen juoksujen aikana. Koiramme pääsevät myös sisälle, kun haluavat ja kulkevatkin mielellään sisään ja ulos ihmisten mukana. Pentumme kasvavat myös kodissamme, ihmisten parissa. Olen myös sijoittanut kaksi narttua ja ne asuvat mukavissa perheissä ihan meidän lähellä.

Vietämme paljon aikaa varsinkin keväisin ja kesäisin mökillämme Turun saaristossa ja siellä koirat saavat juosta vapaina rannoilla ja kallioilla sekä metsässä. Veneily ja kalastus onkin koko perheen, myös koirien harrastuksia ja ne odottavat aina innolla haukkuen, mitä virvelillä merestä nousee... Harrastamme myös koirien kanssa näyttelyitä, vetohiihtoa omaksi iloksi ja ihan tavallista lenkkeilyä.

Olen suorittanut kasvattajan perus- ja jatkokurssin. Jäähelmen Kennelnimen sain 2006 syksyllä. Olen Suomen Kennelliiton, Suomen Samojedinkoirayhdistyksen ja Helsingin Seudun Samojediklubin jäsen sekä klubin hallituksen jäsen.

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia ja rotumääritelmän mukaisia samojedinkoiria - sellaisia pentueita, joista olisin itsekin valmis ottamaan koiran itselleni. Ja toivon tulevien kasvattieni ilahduttavan perheitään ja omistajiaan terveinä ja pitkäikäisinä seura- ja harrastuskavereina.

Tervetuloa tutustumaan kotisivuihimme!

 

Kirsi Korpua
Suonpääntie 56
03400 Vihti
040-8409549
jaahelmen(at)kolumbus.fi

Kirsi

Kirsi


© Jäähelmen kennel :: webdesign by Sno'proof /JKK 2007