Suomen  Jediyhdistys  Ry

  ENGLISH INDEX PAGE

 

 

 

 

Ilmoittautukaa veljeskuntaan ja Jediakatemiaan jäseksi ja Jedipadavan kokelaaksi Jeditarit ja  mestarit jäseneksi veljeskuntaan.

Jedimestareina senseinä ja opettajina toimii

Kars Skywalker Jedimestari emaili  kars.skywalker@kolumbus.fi

Mirmel Skywalker  Jedimestari  emaili  mirmel.skywalker@gmail.com 

Sananen hänestä hän on jedimestarina valinnut ennustajan ja näkijän tien päätiekseen osaa myös  meditaatiomatkaamisen video tyyliin suosittelen häntä jokaiselle ja etenkin todella paljon  sellaiselle  joka haluaa jedimestarina tietäjän ja näkijän tielle .

Lass  Bett Skywalker  Jedimestari  email  lass.bett@gmail.com

Veljeskuntaan ilmoittautuminen tapahtuu osoitteelle kars.skywalker@kolumbus.fi jäseneksi voi  ilmoittautua 15 vuotiaana .

Sanokaa samalla jos haluatte Jedipadawan kokelaaksi minulle 15 vuotias tarvii vanhempien luvan .    Jedipadawan kokelas voi samalla sanoa  oman  Jedipadwan  Kokelas  nimen . 

Padawan koulutusta ei alle 18 vuotialle, koska se on kovaa elämää ja siinä  on riskinsä mutta, liittyä  voi

akatemiaan 15 vuotiaana jos, tuntee olevansa rehellinen jalo luonteeltansa ,eli kelpuutamme joukkoomme

rehelliset ja jalot ja inhinmillisyyttä arvostavat selväpäiset korkeintaan  kohtuudella alkoholia käyttävät henkilöt.

 

Jokainen, joka ryhtyy Jedipadwan kokelaaksi hyväksyy samalla itselleen valonkansan valan, joka kuuluu seuraavaasti: Vannon valonkansojen nimeen ja valosapelin nimeen, että en koskaan kirjoita tai kerro kavereille, ystäville, tutuille tai sukulaisille mistään Jedien salaisuuksista tai mystisestä salaisista Jedipadawanien ja Jedipadawan kokelaiden tehtävistä enkä valonkansojen mystisistä salaisuuksista enkä kerro niistä kirjoittamalla missään nettipalstalla tai Facebookissa tai Skypessä tai mainitse näistä televisiossa, lehdissä, radiossa tai missään vastaavassa mitään . Eli näistä asioista ei kerrota kenellekään. Vannon tämän valonkansojen eli valonalieneiden ja valosapelin nimeen. Valosapelin nimeen saattaa tuntua huvittavalta, mutta se on vertauskuva lähinnä valonkansan valan valvojia kohtaan eli valonalieneita kohtaan ratkaistaan kunkin kohdalla yksilöllisesti joka valaa rikkoo. Me palvelemme heitä; heiltä me saamme kykymme , jedeinä heiltä maanpäällä ja olemme uskollisia heille. Tämä on samalla heille uskollisuus vala aikanaan tulemme saamaan heiltä teknologian ja valosapelit. Asemamme tullaan virallistamaan maassa mutta , palvelemisen aloittaminen alkaa jedipadawan kokelaina ja tämä vala on ikuinen elämästä toiseen vaikka joku eroaisi akatemiasta . Kokelaana tämä vala sitoo sinua ikuisesti elämästä toiseen , sinä aloitat kokelaana, mutta valonkansoille uskoillisena vain taivas on rajana näille jedikokelaille. Me ollaan valonkansojen maanpäällisiä jedimestareita ja jediritareita uskollisia valolle ja valonalieneille eli valonkansoille ikuisesti elämästä toiseen, puhtaita valonaliensieluja ihmiskehossa. Tehtäviä mitä valonkansoilta voi saada on hyvin monen laisia eli perustehtävät jediritarina ja jedimestarina parantajana, näkijänä tai meedioita , tähtien lähettiläänä. Ne jotka haluaa Jedisotureina eli vapaa ehtoisina oikeuden kunnian rauhan harmonian vapaa ehtoisina vartijoina ja aina valonalieneiden eli valonkansojen tähtiristeilijä alianssin lentäjäksi saakka ja tehtäviä jotka on niin salaisia, että en voi niitä tässä mainita, mutta kuten sanoin: uskollisella kokelaalla valonkansoille teillä on vain taivas rajana.

 

Tähän loppuun vielä lisä maininta: padawan ei saa ottaa omaa Jedipadawania vaan ainostaan Jediritari Jedimestari saa opettaa muita .

 

 

 

  Kars Skywalker  Suur  Jedimestari

 

 Jedimestarien esittäytyminen

 Kuvia Kars Skywalkerista

 Jediakatemian videoita

 Jedineuvosto

 Jedilaki

 Jediaate

 Jedi Temppeli  ulkoapäin

 Jedi asuinsiipi

 Jedineuvostonpöytä

 Jedi leijuhyppysali

 Jedi tatami

 Jedienveljeskunnan  ruokasali

 Jedienveljeskunnan tietokonesali

 Valosapeli kuvasto

 Valosapelin tekoohje

 Star Wars uutisia

 Star Wars maailmat

 Hengenveljien sivuja

Valonalientietoa