TERVETULOA!

Saavuit Stuteri Skeppareen, virtuaalitallille, jossa kasvatetaan laukkaavia russponeja tiedolla, taidolla ja lähes 3-vuotisella kokemuksella. Skeppare sijaitsee virtuaalikylä Hallanmutkassa, tontilla n:o 12.. Bussipysäkki on lyhyen kävelymatkan päässä ja autolla tallille pääsee myös kätevästi. Tieltä poispäin siintävät mainiot maastot.

Skepparen kasvatuksessa tähdätään terveeseen ja rodunmukaiseen laukkaponikasvatukseen, mutta oreja annetaan toki yleisponisiitokseenkin. Varsat tulevat hyvistä vanhemmista ja suosimme uutta verta ponijalostuksessa. Jotkin Skepparen varsoista menevät suoraan perusratsu-käyttöön ostajan toiveiden mukaisesti. Skepparen kasvatit tunnistat takaliitteestä SKP tai uudemmasta Skeppares-etuliitteestä.

Skeppare vuokraa laukkarataansa LJ:n Ponilaukkaosastolle, jonka puolesta järjestetään kuukausittain useita laukkakilpailuja. Rata on myös muiden käytössä, mikäli siitä sovitaan. Kilpailutoiminta Skepparessakin on melko värikästä ja mahdollisimman aktiivista.

Syysterveisin,
Laura L (
virtuaali@villassaonvoimaa.net), VRL-0059 - CeRi / WTR:n kannatusjäsen

---

- Olemme LJ:n Ponilaukkaosaston jäsentalli
- Ystävyydessä ja yhteistyössä kanssamme on
Muntero - tutustu!
- Ulkoasun ©
Laura L, grafiikassa käytetty Josefine Stenuddin kuvia. Etusivun kuvat + äänestysnapin ja WTR-bannerin ©Teja, Beatrice Jakobsson - kiitos, thank you! Oman bannerimme kuva ©Laura L.


- Tallit
-
Esittely
-
Ponit
-
Kasvatus
-
Kilpailut
-
Vieraskirja
-
Sähköposti

(etusivulle otsikosta)

- Päivitetty viimeksi: 10.10, lisäilin poneille kisoja, kolme uutta russia muutti talliin (neljäskin tulossa). Muuta yleistä päivittelyä.

- Sukellus syksyyn! Elokuun alusta Skepparea päivitetään taas normaalisti.


Otathan mukaasi myöskin meidän bannerimme, kiitos!