Takaisin

Pääsivun galleria

Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato, kun oli saattamassa Suomi-neitoa kohti kansojen neuvoston päämäjamaa Bryssälässä


Yksityiskohtia maalauksesta

Suomen poliittinen johto ei ole ollut pienen ihmisen puolella sitten Kekkosen ajan jolloin Suomesta luotiin hyvinvointivaltio. Nyt hyvinvointivaltiota alas ajettaessa Suomalainen mafia tarvitsee Imagomainontaa populismin peittämiseksi

Ei riitä, että Vanhasen hallitus pyrkii tekemään Suomesta vahvan fasistisen kontrolli valtion. (Fasismissahan yksilön oikeudet jäävät aina toiseksi talouselämän ja yhteiskunnan eliitin etujen rinnalla.) kaventamalla kansalaisten perusoikeuksia erilaisten lakiuudistusten vyöryllä, Mm. Lex- Nokia ja poliisille suunnitellut sormenjälkioikeudet. ovat näitä vahvoja kontrolli valtioksi pyrkimisen merkkejä.

Meidän johtajat ovat sisäistäneet Bryssälän politbyroon kansanneuvostojen mallin Eurooppalaisen Mafian toimintatavoista. ( Mafian toimintatavoista tarkemmin Roberto Savianon kirjassa Comorra)

Hallituksen politiikkaa on ohjaillut pääasiassa liike-elämän ja yhteiskunnallisen eliitin etujen ajamisen ensisijaisuus. Linja on palkittu hyvillä rahallisilla korvauksilla puolueille, tai heidän edustajilleen. Media on välittänyt erilaista tietoa vaaliraha sotkuista, joissa poliitikoille on ”lahjoitettu” suuriakin rahasummia ihan ”hyvä hyvyyttään”

Mm. Menestyvä Suomi ry maksoi keskustan vaalikuluja yli 530 000 euroa. . Keskustan tilinpäätöksessä vuonna 2007 vaaliavustus on 219 000 euroa. Mainoskuluiksi on merkitty 530 000 euroa. Menestyvä Suomi ry:n antamaa vaaliavustusta 530 000 euroa ei ole merkitty tuloiksi. Maankäytön ja rakentamisen asiantuntija yritykset Nova Group oy ja Nova kiinteistöt antoivat menestyvä Suomi ry:lle 125.00 tukea.

Joitain poimintoja medioista miten Suomalainen Mafia toimii:

Arto Merisalo lähetti sähköpostin 27 liikemiehelle 9. toukokuuta 2008, jonka mukaan keskusta tukee heidän asiaansa. Tavoite oli vaikuttaa liiketilojen rakentamisen lain tulkintaan.

Kohu alkoi Vihdin Ideaparkista. Asuntoministeri Jan Vapaavuori vastusti 3. toukokuuta 2008 Toivo Sukarin Ideaparkia Vihtiin.

Kesäkuussa 2009 paljastui uusi suurlahjoitus Nova Groupilta keskustalle vuoden 2007 vaaleissa.

Nova Group on kiinteistöpalveluyhtiö, joka tekee toimitilavälitystä ja konsultointia, maankäytönsuunnittelua ja rakentamista. Toimitusjohtaja on Tapani Yli-Saunamäki, liiketoiminnanjohtaja Arto Merisalo sekä omistajat Aija Merisalo ja Pasi Hakala. Vaalitukea Nova Group jakoi 321 593 euroa.

Kauppakeskusten rakentamista konsultoineen Nova Groupin vaalituki oli kiusallista jo ennen yhtiön konkurssiin ajautumista. Kauppamiehinä tukea jakoivat myös liikemiehet Toivo (Ideapark) Sukari ja Kyösti (Tokmanni)Kakkonen.

Elinkeinoelämän keskusliiton TT-säätiö oli keskustan yksi suurimpia vaalitukijoita eduskuntavaaleissa 2007. Tuki Kepulle oli noin 150 000 euroa ja Kokoomukselle 155.000 euroa.

Rovaniemen moottorikelkkatehtaan tontti kaupasta on julkisuuteen tullut myös kummallisuuksia vaaliraha kohun myötä. Mm. KEVA (Kuntien eläkevakuutus) ohjasi tontti kaupan yhteydessä 20 milj. euroa Nova kiinteistökehitykselle.

Euroopan neuvoston korruptionvastainen elin GRECO piti Suomen puoluerahoituksen valvontaa ongelmallisena jo joulukuussa 2007. GRECO suositteli Suomelle lahjontaa koskevan lainsäädännön tehostamista ja rangaistusten koventamista. GRECON mukaan nykyinen vaalirahavalvonta voi aiheuttaa demokratiakriisin.
(GRECO ei näemmä tunne suomalaista hyvä veli järjestelmää, joka on aina taannut ja takaa sen ettei täällä mitään demokratiakriisejä tule)Korruption lisäksi Vanhasen hallitus (kuten edeltäjänsä) on noudattanut uusliberalistisia oppeja, jonka seurauksena määrällisesti aina lisääntyvien köyhien joukot jää yhteiskunnassa yhä enemmän ulkopuolisen osaan, toisin kuin hyvinvointivaltio mallissa. (Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2007 Suomessa oli 781.000 henkilöä, joiden kotitalous alitti pienituloisuuden rajan.)

Vallitseva poliittinen johto ajatus on ollut tehdä työnteosta kannattavaa kaikissa olosuhteissa ja pienelläkin palkalla? Tämän takia esimerkiksi pienimmän työttömyysturvan, työmarkkinatuen, indeksikorotuksia on jäädytetty monta kertaa, jotta työttömyys ei olisi taloudellisesti kannattavaa? (hetkinen, hetkinen, päättäjät siis pelkää että on taloudellisesti kannattavaa elää köyhyydessä???)

Toimeentulotuki Suomessa on 150 euroa EU:n köyhyysrajan alapuolella. Vertaamalla kansantalouden kehitykseen on leikkaaminen ollut hämmästyttävää Suomessa. Olemme kymmenen vuoden aikana tehokkaimmin OECD-maista lisänneet ihmisten välisiä sosiaalitaloudellisia eroja.

Poliittiset hyvätuloisia suosivat päätökset pohjautuvat (lahjuksien lisäksi) siihen, että päättäjiltä puuttuu täysin kosketus ja käsitys siitä minkälaista elämää köyhä ihminen elää. Poliittisten päättäjien lukeutuessa hyvätuloisina ylempään keskiluokkaan. Viime kuntavaaleissa valittujen edustajien keskimääräiset tulot olivat 39.000 euroa, eli 20% suuremmat kuin äänioikeutettujen. Kokoomuksen valtuutetun keskimääräinen ansio oli 50.000 euroa. Vastaavasti köyhimmän Suomalaisen on tultava noin 11 eurolla toimeen/per päivä.

Revi siitä.

PS. Sauli Niinistö sanoi budjettiriihessä vuonna 2000, että massatyöttömyys on turvattava.