Jorma Tuomimäki
Kuka, mikä, hä ? Olen lähtöisin Pohjanmaalta, Ylihärmästä. Yo-kirjoitukset 1969, sitten heti armeijaan 1969-70, (RUK:n kurssi 132) ja yhden jalkapallotäyteisen kesän jälkeen yliopistoon Helsinkiin matikkaa ja ATK:ta lukemaan 1970. Opiskelukaverin vinkistä hain kesätöihin Suomen Pankkiin ja pääsinkin toukokuussa 1971 operaattoriksi, josta ura jatkui opiskelun ohella konesalivalvojasta COBOL-ohjelmoijaksi. ATK-alan 30-vuotis taiteilijajuhla oli siis 3.5.2001 ja 40-vuotisbileet pari vuotta sitten. Osastopäällikön suosituksesta siirryin konsernin sisällä suunnittelijaksi Setelipainoon 1973, (nimi vaihtui myöhemmin Setec Oy:ksi), jossa pian jouduin ATK-päälliköksi 1974. Työtä riitti piiitkäääään kaikenlaisissa ATK-kehitystehtävissä, alussa kohteena oli taloushallinnon ja muut hallinnon järjestelmät, myöhemmin tuotannon ja tuotteiden kehittäminen tietotekniikkaa soveltaen. Vuoden 2006 lopussa sain kutsun tuotannon tehtäviin. Yrityskin kuuluu nykyään Gemaltoon, Gemplussan ja Axalton yhteenliittymään. Allekirjoittanut vaihtoi firmasta vapaalle 38 työvuoden jälkeen 1.6.2009.

Asuinpaikkamme löytyy Siuntiosta, Yövilän kylästä. Tänne päädyimme Vantaan Tuupakan ja Helsingin Kruununhaan kautta.

Perhesuhteet Vaimo Hilkka on ollut mukana kuvioissa syksystä 1970 alkaen. Omat lapset, tyttö ja poika, ovat tietenkin tietotekniikan kanssa tekemisissä ja varmaan lasten lapsetkin (tyttö ja kolme poikaa) sitten aikanaan, alku ainakin näyttää lupaavalta. Kaikki jo koululaisia.
Lastenlapset ja
muuta kuvasatoa.
Klikkaa kuvaa,
niin näet enemmän.
Tonttuja nähty liikkeellä   Miika yötä Yövilässä   Tilanne lokakuussa 2002   Kalasaalista koti-Koivupurosta   Remontin kohde   Kesätyötä Eno näyttää valokuvia
Anni ratsastaa Yövilään   Yövilän tonttu 2003 Juniori vm 2005   Kevätretki 2006   Hilkan työn tuloksia   Jorman työn tuloksia   Uusi koiramme  
Huipulla     Paperisilppurimme mallia Ansku  Jouluvalaistus  Joulukynttilä   
       
Koirapesue Koirapesueestamme (Nelli sai neljä pentua 22.9.2008) on oma kertomuksensa, käy katsomassa.
Yhteystiedot Puhelinnumerot: lanka (09)8196 2050, GSM 040-500 7031.
Urheiluyhteydenotot mielellään lankapuhelimeen, se kuuluu peltikaton alla paremmin tai sähköpostilla jorma(at)extime(piste)fi, jahka poistat sulut osoitteesta. Toki vanha osoite jorma.tuomimaki Kolumbuksessa toimii edelleen. Ja ihan uusi on jorma@tuomimäki.fi, skandi-ää on todella mukana eikä siis kirotusvirhe.
Facebook Olenhan siellä minäkin. Mutta tärkempää on Facebookin ryhmä ExTime, sinne toivon jäseniä ja kaikkia hyödyttäviä vinkkejä kuin myös toivomuksia ExTimen tulevasta kehityksestä.
Tulospalvelu
Versio 8.4.16
27.2.2017


TimyListener

Ohjelmointi vapaa-aikoina on johtanut tulospalvelutöihin. Käyttämääni (itse tehtyyn) ohjelmaan voit tutustua näiden sivujen avulla. Kerron asioista tarkemmin versiohistoriasivuilla ja käyttöohjeissa.  Huomaa, että domain on vaihtunut, ExTimen kotisivut ovat osoitteessa www.extime.fi.

Apuohjelma FTP-siirtoihin on nyt osa ExTimeä.

TimyListener on päivitetty viimeksi 16.7.2015. Se tarvitsee toimiakseen Algen sivuilta tiedostoja (algeusb.ocx, usbio230.dll, TimyUSB.sys, TimyUSB.inf).  Katso lisää www.extime.fi sivuilta.

Kilpailut Talven 2018 sunnittelu on menossa. Kuhmon Hopeasompaan yritän päättää ajanottokopissa tehtävät hommat. Toki Tampereen NSM:iin olen lupautunut päällekatsojaksi, vaikka ne aikataulutettiinkin aika keväälle. Iisalmessa aloitetaan NSM-kisat Loppiaisena 2018 ja Mikkelissä vierailen ampumahiihdon SM-kisoissa.
Kovin täyteen en kalenteriani enää halua, joten seurojen on syytä tehdä varaukset ennen lokakuun alkua, jos haluavat minua paikalle.
Vaikka en ajanottokoppiin enää menekään, niin ExTimen ohjelmakehitys jatkuu tiiviinä. Nyt viimeistelen FIS:n tulevan ohjeistuksen mukaisia piirteitä.
Muut harrastukset Koirat vievät ja tuovat vapaa-aikaa. Kaikenlainen urheilu, hiihto,.. ja ennen kaikkea suunnistustakin parempi rullaluistelu. Tenniskavereiden kanssa pelaillaan nelinpeliä nyt enimmäkseen keskellä päivää, me eläkeläiset. Pyöräily Irlannissa (3 + 3 kertaa autolla) kesälomalla vaimon kanssa. Linkin takaa löydät vuoden 1996 tietoja. Kesällä 2012 oltiin viimeksi, nyt mökkilomaa Inchillä.
Mukana nykyään Helsingin seudun Hiihdon vetäminen jäi pois elokuussa 2014 ja Suomen Hiihtoliiton liittovaltuustokin on menneen talven lumia. Keimolan Kaiussa olen enää ajanottajana ja rivijäsenenä, kun suunnistusväki on vähentynyt. Yövilän kalastuskunta ja Karhujärven suojeluyhdistys edustavat sitten paikallista puuhastelua.
Tulevia projekteja Saas nähdä millainen lumitalvi tulee. No Oulunkylässä on jää jo paikallaan, jos vaihtaisi luistimille...
Tapiolan tenniksen päivä-cupissa pääsin kiipeämään ylimpään lohkoon, ainakin hetkeksi.
Menneitä projekteja Ameriikan santerit Fujin valloitus lokakuussa 2000. Takaisin tulimme ikääntyneinä ;-) (toinen meistä)
Jenkkimatka toukokuussa 1999, isoisän veljiä etsimässä. Kuvakertomus ilmestyy aikanaan. Kaikkien 3 Tuomen, (John, Matt, Esaias) hautapaikka löytyi Great Fallsin Highland cemeterystä sekä Johnin ylläpitämä villin lännen saluuna Cabin Creek Bar Geysiristä, Montanasta. Seuraavalla sukumatkalla pitää poiketa myös Hannassa katsomassa museota, erityisesti vanhoja valokuvia (osio Gallery).

Sisiliaa tutkittiin tarkasti kuuden henkilötyöviikon voimin keväällä 2006. Ja Rooman rauniot tuli tutuiksi kesällä 2014.
Kreetalla ajeltiin hyviä ja huonoja ja hyvin huonoja teitä pitkin huhtikuussa 2015 ja ennen hiihtokauden 2015-2016 alkua tämä poika käy vielä Intiassa. Ja eli muutaman päivän korpuilla ja keltaisella Jaffalla matkan jälkeen.
Kesäkanat 2015 on palautettu eikä salmonellaa löytynyt, naapurin metsästä on muutama myrskyn kaatama puu saanut uuden olomuodon klapeina.
Andalusia oli aurinkoinen keväällä 2016, sopi hyvin talvikauden kotimaan kulkemisten (hiihtokisoja, hiihtokisoja) jälkeen.

----------

jorma ÄT tuomimäki piste fi

Päivitetty 9.8.2017

Onnennumerosi=