päivitetty 12.7.2008                                                                                                                                                                                             © Johanna Rissanen 2004-2008

 

 

 

Seurapiiriperhosemme
Alma
Ahotorpan Florette

Alma tuli Ellalle seuraneidiksi, ja onkin paneutunut tähän tehtävään sekä antaumuksella, että suurella menestyksellä.

Alma on sosiaalinen ja seurallinen neiti, joka pitää poikkeuksetta kaikista ihmisistä ja koirista, eikä näe mitään syytä sille, etteivät nämä pitäisi hänestä.

Jos Alma saisi valita, sen jalat eivät koskaan koskettaisi maankamaraa vaan hänta kannettaisiin silkkityynyllä sinne minne neiti suvaitsisi haluta..

 

Alma rakastaa poseeraamista ja
nauttii valokuvattavana olemisesta
-luonnollisesti.

Alma on pääsääntöisesti kaunis. Alma on myös aina alla; jos jotain tippuu käsistä, ulko-oven pieleen nojaava harja kaatuu tai hevonen potkaisee on Alma yleensä paikalla. Useimmiten myös osuu.

Yhden tällaisen osuman seurauksena Alma menetti vasemmasta silmästään näön, silmänpaineen noustua trauman seurauksena. Tämäkään ei näytä Almaa itseään vaivaavan, eikä silmä onneksi ole kipeä. Sitä paitsi kaikilla hienoilla ladyilla on lasit.

Kaikista edesottamuksistaan huolimatta, on Alman suurin terveydellinen ongelma kuitenkin epilepsia, joka puhkesi Alman ollessa neljävuotias. Epilepsian kanssa Alma pärjää, kohtauksia se on saanut kerran tai kaksi vuodessa ja toistaiseksi ne ovat olleet lieviä.

Alma on hupakko, höpsöllä tavalla viisas, ajattelematon hupsu ja kaikessa homssuisuudessaan meille hyvin rakas laumanjäsen.

 

Alma yritti nuorempana harrastaa tottelevaisuutta, mutta siitä ei oikein tahtonut tulla mitään, kun treenikaverit ja näiden omistajat kiinnostivat neitiä paljon enemmän kuin oma ohjaaja tai mikään saatavilla oleva palkka nameista leluihin.

Verijälkeä (MeJä) yritimme myös ajaa, mutta ei sekään erityisesti Almaa kiinnostanut. Niin kuin ei kiinnostanut luolakokeetkaan; miksi hän ryhtyisi syyttä suotta haukkumaan tuota viehättävää -tosin suihkun tarpeessa olevaa- kettuneitiä?

Niinpä Alma saa nykyisin toteuttaa luontaisia kykyjään ja olla täyspäiväisesti sosieteetin kermaa!

 

Ama is pefect!

 

Alma kiekuu Ahvenanmaalla.