Kopsattu Facebookista myös tänne kotisivuille, jos vaikka joku on vielä
tietämätön tästä tulevasta kennel-tapahtumasta !


"Perinteistä Jummi-Jammi leiriä vietetään tänäkin vuonna Surkeenjärven matkailutilalla Korpilahdella. Ajankohta on 25.-27.7.2014 eli juuri sopivasti viikkoa ennen labbis derbyä ja mestaruutta. Kouluttajiksi saapuvat Susanna Fontell ( Kennel Weljesten) ja Kimmo Kaakkomäki (pitkänlinjan flättiharrastaja ja kouluttaja).

Leirin hinta omakotitaloihin majoittuvilta on noin 90e/1yö ja 120e/2 yötä sisältäen majoituksen,liinavaatteet, aamupala,lounas ja koulutuksen

Asuntovaunu majoitus... 1 henkilöltä n. 75e/yö ja n. 90e/2 yötä sis. asuntovaunupaikan, aamupala, lounas ja koulutuksen. Tämän jälkeen asuntovaunussa majoittuvat -15euroa/yö.

Mikäli tulet vain kuunteluoppilaaksi voit ajatuksissasi vähentää hinnoista noin 30 euroa. Kuunteluoppilasmaksu 5e, mutta jos avustaa ½ päivää tämä hyvitetään.

Hinnat tarkentuvat vielä kunhan totaaliosallistujamäärä selviää. Lähinnä tämä vaikuttaa siis koulutusmaksun määrään joka näihin hintoihin on laskettu n. 24 koiralla. Kysymys on kuitenkin lähinnä muutaman euron liikkuvuudesta suuntaan tai toiseen.

Lauantai-iltana vietetään yhteistä illanviettoa, ota omat grillattavat (makkarat,lihat yms.) mukaan. Järjestäjä hommaa muut tilpehöörit (salaatit, leivät, sipsit, karkit, yms.)

Ilmoittautuessasi ilmoita koiran taso. Etusijalla Jummi-Jammit, tämän jälkeen muut jos tilaa jää. Ensisijaisesti myös 1koira/ohjaaja, mutta jos tilaa jää voi osallistua kahdellakin koiralla. Maija Lappalainen tekee sitten ryhmäjaot.

Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt Astalle asta.muilu@kolumbus.fi tai 0505356354 tai FB 15.6. mennessä."