TERVETULOA MUSIIKINTEKIJÄ
KEIJO LAITISEN
KOTISIVUILLE


Ussi vapaa-ajantalo

Vapaa-ajan taloni
Etusivulle


Harrastukset


Valokuvia


Demojani

Youtube-kanava

Facebook-profiilini

Hei.

Olen espoolainen säveltäjä- sanoittaja ja levytuottaja, jonka sävellyksiä ja sanoituksia löytyy monien suomalaisten huippuartistien levyiltä ja ohjelmistosta kuten mm. Markku Aro, Charlie's, Eija-Sinikka,  Anna Eriksson,  Rainer Friman, Henri Hurme,  Juhamatti, Lea Laven , Tarja Lunnas, Tomi Markkola, Anneli Mattila , Arto ja Virve Nuotio ,  Teuvo Oinas, Maarit Peltoniemi , Charles Plogman , Kake Randelin , Merja Raski , Arja Sipola , Marita  Taavitsainen , Reijo Taipale , Kari Tapio , Jonna Tervomaa, Hannu Takala , Jamppa Tuominen , Tarja Ylitalo  ja monet muut upeat suomalaiset artistit.

Olen tehnyt myös melkoisen määrän lastenmusiikkia useille suomalaisille TV-yhtiöille ja monille levyille. Olen menestynytkin jossain määrin, sillä hyviä palkintoja on tullut sekä Salon lastenlaulutapahtumasta, että Jalasjärven lastenlaulukilpailusta. Vuonna 1990 oli kappaleeni "Tivolissa" Pohjoismaiden edustajana Italiassa Bolognan lastenlaulu-tapahtumassa.

Noiden tuotantojen ja kilpailujen tuloksena syntyi Finlanders-tuotannon kustantamana vuonna 1995 CD-levy  omaa lastenmusiikkiani, jonka nimikappaleena on "Sininen Talo". Levy koostuu yhtä sävellystä lukuunottamatta omistaa kappaleistani. Tuo yksi sävellys on seuraavassa kappaleessa mainitun Arto Joutsimäen käsialaa.

Olen tehnyt paljon yhteistyötä vantaalaisen Arto Joutsimäen kanssa, joka oli lastemme musiikin- ja luokanopettaja Espoossa, sekä espoolaisen Arja Salon kanssa, jolla on oma "Laulun taika" -musiikkileikkikoulu. Tuloksellista yhteistyötä olen tehnyt takavuosina myös espoolaisen Markku Kopiston kanssa. Hänen kanssaan syntyi mm. TV 2:n lastenohjelmiin ohjelmasarjat "Kesä- ja Talvilomapäiviä".

Vuosia sitten Arja Salo tarvitsi erääseen filmiinsä huonoa näyttelijää ja niinpä hän pestasi minut näyttelemään "Elmeriä". Elmeri on seikkaillut useamman kerran parissa eri elokuvassa MTV3-kanavalla. 

Vuosien takainen MTV 3:n "Jouluisia tarinoita"-ohjelman musiikki oli suurimmalta osin minun sovittamaani ja soittamaani ja muutaman laulun osalta myös säveltämääni ja sanoittamaani. Valtaosan sävellyksistä on kuitenkin tehnyt em. Arja Salo.

Olen vuosien varrella tehnyt paljon yhteistyötä monien suomalaisten säveltäjein ja sovittajien ja tuottajien, kuten esimerkiksi Markku Kopiston, Kaj Westerlundin, Esko Koivumiehen, Jari Holmin, Bo Söderholmin, Charles Plogmanin, Hannu Takalan, Jari Kupiaksen, Kai Hämäläisen ja monen muun säveltäjän, tuottajan ja kustantajan kanssa.

Pieneen kotistudiooni kuuluvat oleellisena osana 27-tuumanen iMac  ohjelmistoineen, joilla saan aikaiseksi  CD-tasoisia äänitteitä. Valtaosa tuotannostani on sanoituksia, mutta myös sävellykseni ovat löytäneet tiensä monien artistien ohjelmistoon ja levyille. Sanoitukset ovat ehkä ominta aluettani ja niitä teen ihan miten päin vaan; tekstin ensin tai sitten valmiseen melodiaan - ihan kuinka vaan. Olen säveltänyt jonkin verran myös tekstejä. Osaan lukea ja kirjoittaa nuotteja, joten demon tekeminen ei ole välttämätöntä, mutta antaa kuitenkin kuvan musiikin tyylistä, johon teksti rakennetaan.


Lukuisan määrän demojani vuosien varrelta löydät täältä.

Youtube-kanavaltani löydät paljon levytettyjä sävellyksiäni ja sanoituksiani sekä demojani, jotka ovat myös siellä omalla soittolistallaan. Se on nimeltään "Demoja levytyksiin"Olen käytettävissä myös levyn tuottamisessa hyvien yhteistyökumppaneiden kanssa ja avustuksella. Jos sinua kiinnostaa esimerkiksi omakustanteen tekeminen edullisin kustannnuksin, ota rohkeasti yhteyttä.


Teen mielelläni kaikenlaista yhteistyötä, kuten esimerkiksi demoja, joten ole hyvä ja ota tarvittaessa yhteyttä.

Olen myös Suomen musikintekijät ry:n (ent. Elvis ry)  jäsen.

Tavoitat minut kätevästi sähköpostilla osoitteesta: etunimi.sukunimi(ät)kolumbus.fi