Etsitkö pentua?


Kasvattajana minulla on pian kahdenkymmenen vuoden kokemus. Pyrin ensisijaisesti löytämään koirieni jälkeläisille pysyvät ja rakastavat kodit. On kuitenkin selvää, ettei minun intressini kasvattajana ole tuottaa maailmaan AINOASTAAN kivoja kotikoiria. Olen omalta osaltani ollut näille harrastamilleni roduille uskollinen, samoin niiden alkuperäisten käyttö ominaisuuksien muokkaamalle ulkonäölle ja luonteelle. Rotukoirien kasvatusta säätelee joukko normeja, lakeja ja moraalitekijöitä. Toivon pennun ostajilta yhteistyökykyä ja ymmärtämystä. Oletko valmis luovuttamaan koirasi siitostarkoituksiin ja käymään sen kanssa näyttelyissä, mikäli "kullannupustasi" joku päivä puhkeaa kaunis kukka?' Oletko ehdottomasti vastaan vai suostutko edes siihen, että sellaisessa tapauksessa että koirastasi kehkeytyy kelpo yksilö, kasvattaja saisi viedä sitä näyttelyihin? Minulle on tärkeää saada konkreettista tietoa kasvattamieni koirien laadusta, myös ulkonäön suhteen.

... JOS HANKIT KOIRANPENNUN
- Ymmärrät hankkivasi elävän eläimen? Koira ei ole televisio tai leivänpaahdin, vaan sillä on tunteita ja tarpeita siinä missä Sinullakin. Ymmärrät, että sitoudut useiden vuosien vastuuseen. Ymmärrät, että koira on hoidettava hyvin, satoi tai paistoi. Tarjoat koirallesi pysyvän kodin luonasi ja pidät siitä huolta niin raisuna, tavaroitasi nakertavana pentuna, rauhoittuneena aikuisena kuin vaivaisena vanhuksenakin.
- Ymmärrät vastuusi rotua kohtaan. Tiedät hankkivasi koiran, joka tarvitsee säännölliset trimmaukset, joista Sinulle aiheutuu kuluja. Ymmärrät että terrierisi tarvitsee johdonmukaisen kasvatuksen tullakseen yhteiskuntakelpoiseksi koirakansalaiseksi.
- Ymmärrät, että koirasi voi sairastua. Pennut luovutetaan aina eläinlääkärin tarkastamina, joten saatuasi Perhaps-pennun, se on terve luovutushetkellä. Se voi kuitenkin kantaa piilevää vikaa tai sairautta -ja voi siis sairastua, kuten kaikkien muidenkin kasvattajien kasvattamat pennut, rodusta riippumatta. Ymmärräthän ottavasi riskin, et tekeväsi sijoitusta!

JOS OLET VAKAVASTI KIINNOSTUNUT
WESTIEN tai SKOTIN PENNUSTA...
... voit ottaa yhteyttä minuun ja tiedustella pentutilannetta.


PERHAPS
Veli-Pekka Kumpumäki
Käenkuja 3 b B 54
00500 Helsinki
FINLAND
puhelin koti (09) 8703 107
puhelin työ (09) 4543 403/Petwell Trimmausliike
fax (09) 491 606
gsm 050-5177 505
email