KIRKKONUMMEN MEHILÄISTUOTE (etusivu)


Mehiläistarvikemyymälä

 Mehiläisyhdyskuntia  Mehiläiskuningattaria Pölytyspalvelua Mehiläishoitajan vuosi Linkkejä

Tuotekuvasto

 

Aloitimme mehiläishoidon harrastuksena Kirkkonummen Evitskogissa kesämökillämme 1985. Pikkuhiljaa harrastuksesta tuli ammattimme. Käännekohtana voidaan pitää vuotta 2002, jolloin ostimme Evitskogissa toimineen kyläkaupan. Entisessä kaupparakennuksessa toimii elintarvikekioski Mesikämmen sekä hunajan ja muiden mehiläispesän tuotteiden käsittely- ja valmistustilat.

Tarhaamme mehiläisiä läntisellä Uudellamaalla Kirkkonummen, Siuntion, Inkoon ja Lohjan maaseudulla. Olemme kehittäneet mehiläispesästä saatavia tuotteita Mesikämmenen ®  tuotemerkin ympärille. Tuotteidemme kehittelyssä korostamme yksinkertaisuutta, ekologisuutta ja lisäaineettomuutta.

Mehiläishoidon lisäksi harjoitamme mustaherukan viljelyä kotipuutarhassamme. Itsepoiminnan lisäksi valmistamme lisäaineettomia ja hunajalla makeutettua mustaherukkahilloa ja -mehua. Marjojen viljelyssä niin kuin mehiläishoidossa periaatteenamme on toiminnan eettisyys ja ekoloogisuus.

Tuotamme ja myymme myös mehiläishoitajille mehiläisyhdyskuntia ja emoja sekä välitämme mehiläishoitotarvikkeita. Mehiläistarvikemyymälä sijaitsee toimipaikassamme Kirkkonummen Evitskogissa (ajo-ohje sivun alareunassa).

Hunajaamme on saatavilla tuotantotilojemme yhteydessä toimivasta Kirkkonummella K-Citymarket Kirkkonummi, K-Supermarket Veikkola, Lapinkylän kyläkauppa, K-Market Masala, K-Market Tolsa sekä Pääkaupunkiseudulla lähes kaikissa K-ryhmän päivittäistavarakaupoissa.

Tuotteitamme on saatavissa myös

 

Olet sivuillamme kävijä.

 

Hunajan makua ja mehiläisten pörinää: mitä kaikkea liittyy mehiläisiin ja mehiläistuotteisiin?

Hunajalla höystettyä

Kirkkonummen mehiläistuote

Evitskogintie 865  02550 EVITSKOG

Puhelin +35850 360 4576,

Kartta/ajo-ohje