KIRKKONUMMEN MEHILÄISTUOTE (etusivu)


Mesikämmenen Myymälä Mehiläistarvikemyymälä

 Mehiläisyhdyskuntia  Mehiläiskuningattaria Pölytyspalvelua Mehiläishoitajan vuosi Linkkejä

Tuotekuvasto ja verkkokauppa

 

Aloitimme mehiläishoidon harrastuksena Kirkkonummen Evitskogissa kesämökillämme 1985. Pikkuhiljaa harrastuksesta tuli ammattimme. Käännekohtana voidaan pitää vuotta 2002, jolloin ostimme Evitskogissa toimineen kyläkaupan. Entisessä kaupparakennuksessa toimii elintarvikekioski Mesikämmen sekä hunajan ja muiden mehiläispesän tuotteiden käsittely- ja valmistustilat.

Tarhaamme mehiläisiä läntisellä Uudellamaalla Kirkkonummen, Siuntion, Inkoon ja Lohjan maaseudulla. Olemme kehittäneet mehiläispesästä saatavia tuotteita Mesikämmenen ®  tuotemerkin ympärille. Tuotteidemme kehittelyssä korostamme yksinkertaisuutta, ekologisuutta ja lisäaineettomuutta.

Mehiläishoidon lisäksi harjoitamme mustaherukan viljelyä kotipuutarhassamme. Itsepoiminnan lisäksi valmistamme lisäaineettomia ja hunajalla makeutettua mustaherukkahilloa ja -mehua. Marjojen viljelyssä niin kuin mehiläishoidossa periaatteenamme on toiminnan eettisyys ja ekoloogisuus.

Tuotamme ja myymme myös mehiläishoitajille mehiläisyhdyskuntia ja emoja sekä välitämme mehiläishoitotarvikkeita. Mehiläistarvikemyymälä sijaitsee toimipaikassamme Kirkkonummen Evitskogissa (ajo-ohje sivun alareunassa).

Hunajaamme on saatavilla tuotantotilojemme yhteydessä toimivasta Mesikämmenen Myymälästä, verkkokaupastamme, Kirkkonummella K-Citymarket Kirkkonummi ja K-Supermarket Veikkola sekä Pääkaupunkiseudulla joistain K-ryhmän päivittäistavarakaupoista.

Tuotteitamme on saatavissa myös

  • Maatilapuoti Fröberg Kirkkonummen Eestinkylässä

  • Kaartin kotikauppa Helsingissä (Korkeavuorenkatu 19)

  • Ravintola Nokan tuottajatori, Kanavanranta 7 F, Helsinki

  • Uudellamaalla S-Ryhmän Prismat, S-Marketit ja herkkuliikkeet

Hunajaamme käytetään ravintola Nokassa (Kanavaranta 7 F, Helsinki) ja Kylpylä ja Kongrenssihotelli Långvikissa (Tanskarlantie 9, Kirkkonummi)  jälkiruokiin sekä korostamaan muiden raaka-aineiden makuja ja ominaisuuksia.

Olet sivuillamme kävijä.

 

Hunajan makua ja mehiläisten pörinää: mitä kaikkea liittyy mehiläisiin ja mehiläistuotteisiin?

Hunajalla höystettyä

Kirkkonummen mehiläistuote

Evitskogintie 865  02550 EVITSKOG

Puhelin +35850 360 4576,

Kartta/ajo-ohje