Kivikon Asukastalot
Kivikon asukastalot Yhteiskerhotilat Kivenkolo, Kivimottis ja Nalli on tarkoitettu Kivikon asukastalojen omistajayhtiöitten asukkaitten käyttöön.

Em. yhtiöitten asukkaat saavat varata tiloja yksityistilaisuuksiin, kuten syntymäpäiväjuhliin, tai anoa vakiovuoroa säännöllisiin harrastuksiinsa Kivikon asukastalojen hallintaryhmä KISU:lta.

Tulostettava tiedote MS word tai Acrobat pdf tiedostona.
Seuraavasta linkistä voit ladata pdf-tiedoston lukemiseen tarvittavan Acrobat Reader -ohjelman.

Kivikon asukastalojen hallintaryhmä Kisu
Kivikon asukastalojen hallintaryhmä eli Kisu on muodostettu vapaaehtoisista Kivikon asukkaista. Ryhmä koordinoi asukastalojen käyttöä.

Asukastalojen päivystäjät luovuttavat avaimia käyttäjille panttia vastaan Kivenkolossa tiistaisin klo 18-19.

Kivimottiksessa on liikuntasali ja moottorihalli. Moottorihalliin tarvitaan vuoronvalvojia. Mitä enemmän vapaaehtoisia saamme tähän tehtävään, sitä vähemmän vuoroja tulee yhden valvojan kontolle. Moottorihallia saavat käyttää ainoastaan ne asukkaat, joiden taloyhtiöstä on saatu vuoronvalvoja.
  Kivikon asukastiloja vuokrataan myös Kivikon ulkopuolisille ja/tai yrityksille, jos on vuoro saatavilla ja jos KISU hyväksyy hakijan anomuksen. 


Vakiovuorojen hakeminen
 Vakiovuoroa Kivenkoloon, Kivimottikseen tai Nalliin voi hakea korkeintaan vuodeksi kerrallaan.

Vakiovuorojen hakuaika Kivikon yhteiskerhotiloihin elokuussa alkavalle kaudelle päättyy 15.4.

Hakemuskaavake/tiedote MS Word tai PDF
Hakemuksen voi lähettää Kisulle sähköpostilla osoitteeseen: Kivenkolo(@)jippii.fi (poista sulut) tai sen voi toimittaa asukastalo Kivenkoloon