Koirapakolaiset ry


UUSI HALLITUS VALITTU

Uuden hallituksen muodostavat Elisa Kissa, Isa Oksanen ja Pauli Vesterinen. Lisäksi koirien sijoituksesta vastaa kolme henkilöä. Hallitus on päättänyt, että Viron kohteisiin ei tänä vuonna kerätä rahaa. Rahatilanne on siellä aika hyvä.

lahjoituskoppi

HYVIÄ UUTISIA PAIDESTA!

Yksityiset lahjoittajat ovat teettäneet Paideen 3 isoa lämmintä koirankoppia, jotka tullaan sijoittamaan ulos. Kopit lahjoitettiin jo ennen joulua mutta niitä ei ole vielä saatu paikalleen. Tarhalle on tulossa myös lämmityslaite, joten ensi talvena koirien ei tarvitse palella. Toinen lahjoittaja on teettänyt tarhan kissoille isompia koppeja (entiset olivat järkyttävän pieniä, kissat tuskin mahtuivat liikkumaan) sekä sosiaalisille kavereille häkin jossa voivat mm. kiipeillä.

Kissojen häkki

LAVENDEL PÄÄSI LEIKKAUKSEEN

Leevi onkin tyttö ja sen nimi on nyt Lavendel. Kasvain kaulasi haittasi sitä jo siinä määrin että leikkautimme sen toukokuun lopulla Suomessa yksityisen lahjoituksen avulla. Lavendel voi hyvin!

Lavendel

ISO LAHJOITUS VIROLAISELTA TELEYHTIÖLTÄ!

Teleyhtiö EMT on lahjoittanut tammikuussa neljälle virolaiselle koiratarhalle yhteensä 357 009 kroonia. Tallinnan, Pärnun, Rakveren ja Paiden koiratarhat saivat kukin lähes 6000 euroa vastaavan avustuksen.

EMT aikoo seurata mihin rahat käytetään. Luultavasti se myös lunastaa lupauksensa koskapa ei lahjoittanut mitään Tarton koiratarhalle, jonka maine on epämääräinen.


KOIRAPAKOLAISTEN TOIMINTA VIIPURIN OSALTA SIIRTYY TOISEEN YHDISTYKSEEN

Oli yhdistys minkä kokoinen tahansa, 1-2 aktiivihenkilöä yleensä joutuu tekemään lähes kaikki työt tai ainakin ottamaan vastuun kaikesta. Koska olemme tekemisissä elävien olentojen kanssa, vastuu on raskas. Koirapakolaisten toiminta on viime aikoina kasvanut liian suureksi vain parin henkilön pyöritettäväksi. Tämän vuoksi kolme yhdistyksen jäsentä on päättänyt perustaa uuden yhdistyksen, joka keskittyy pelkästään Viipurin koiratarhan auttamiseksi.

Koirapakolaisten nykyinen keräyskausi loppui 31.3.2004. Keräystilitys tulee myöhemmin sivuillemme AUTA-linkkiin. Kummikoiratoiminta on siirtynyt uudelle yhdistykselle. Tämä on juridisesti mahdollista, vaikka uudella yhdistyksellä ei vielä tietenkään ole keräyslupaa, sillä kummimaksuja ei enää tältä vuodelta peritä.