päivitetty:

19.10.2013

web design A. Matula

 

 

Etusivu

Pentuja

Ei pentuja tällä hetkellä.
Seuraava pentue suunnitteilla talvella/keväällä 2014.

Fanny astutetaan seuraavasta juoksusta, jonka odotetaan alkavan joulukuussa. Isäksi pentueelle tulee metsästyskaverimme Nero.

Tiedustelut ja alustavat pentuvaraukset:
p. 050 3291508 / Kaisa

 

Reppanan Fanny.JPG Neroweb.jpg

  FI KVA-M FI KVA-L FI JVA Reppanan Fanny

FI KVA-M FI KVA-L SE KVA-L Tringa’s Arco

Fanny on meidän perheen ”harjoituskappale”, ensimmäinen koira, jonka kanssa on kokeiltu jos jonkinmoista lajia. Nuorempana se nuuskutteli itsensä suht helposti jälkivalioksi, nykyään jäljestystä häiritsee sorkanjäljet. Jokunen haavakko on Fannyn avulla löydetty. Sorkan ajoakin on kokeiltu, mutta haku ja äänenanto on melko onnetonta. Supinpyynti onkin Fannyn päälaji. Näyttelystä Fanny on saanut vahingossa jopa VARASERTin. Fanny on jalostustarkastettu: Hyväksytty varauksin, ja luonnetestattu: LTE +221p.

Nero on hyväluonteinen ja sopivan kokoinen uros (9kg). Jo 2,5 –vuotiaana siitä on tullut kaksoisvalio (FI KVA-M FI KVA-L). Myös Nero on luolametsästyskäytössä ja olemmekin käyneet paljon yhdessä metsällä. Näyttelystä Nerolla on kaksi SERTiä. Nero on jalostustarkastettu: Hyväksytty, ja luonnetestattu: LTE +188p
.
 

**********
Pennut kasvavat perheen parissa tottuen kodin ääniin, lapsiin sekä perheemme toisiin koiriin.

Pennut luovutetaan:
- Aikaisintaan 7 viikon ikäisinä
- Rekisteröityinä
- Sirutettuina
- 4 x madotettuina

Pennunostaja saa mukaansa Apua, minulla on mäyräkoira -kansion. Maksamme Mäyräkoiraliiton jäsenmaksun ensimmäiseltä vuodelta, mikäli pennunostaja ei ole vielä jäsen.

Toivomme kasvattien omistajilta mielenkiintoa näyttelyitä ja/tai kokeita kohtaan. Tarvittaessa autamme/neuvomme harrastuksen aloittamisessa. Toivomme omistajien pitävän meihin yhteyttä myös jatkossa.
 

Mintzu-vauva2.jpg

Koirat

Uutiset

Pentuja

Kasvatit

Vieraskirja