LEAVOX
- psykologi- ja koulutuspalvelu

Iloa ja voimaa kasvuusi...

Psykologi- ja koulutuspalvelut | Iloiset syöjättäret

PERINPOHJAINEN UUDISTUSTYÖ KÄYNNISSÄ!!!


Kaikki elämässä muuttuu ja uudistuu, niin myös nämä kotisivut ovat perinpohjaisesti uudistumassa.

Olen Lea Polso, laillistettu psykologi ja hypnoterapeutti. Tarjoan pitkällä ja laaja-alaisella ammatillisella kokemuksella monipuolisia psykologi- ja koulutuspalveluja yksityishenkilöille ja yrityksille sekä yhteisöille.

  • Erityisosaamisalueisiini kuuluu mm. hypnoterapia ja hypnoosimenetelmien käyttö erilaisten ongelmien lievittämisessä ja ratkaisemisessa.
    Hypnoosia on hyvällä menestyksellä käytetty esimerkiksi rentoutumistaitojen oppimiseen ja stressin hallintaan; unettomuuteen ja unihäiriöihin; pelkotiloihin jännittämisoireisiin; kriiseihin ja traumoihin; masennukseen ja ahdistuneisuuteen: itsetunto-ongelmiin sekä elämäntapojen muuttamiseen, kuten tupakoinnin lopettamiseen. Hypnoosista voi olla apua myös kivun hallinnassa.

  • Lisäksi tarjoan ratkaisu- ja voimavarakeskeistä psykologista tukea, ohjausta ja valmennusta aikuisille, nuorille ja pareille. Tämä työskentely voidaan toteuttaa tilanteen mukaan joko lyhyt- tai pitkäkestoisena. Sopeutumis- ja voimavaravalmennukset ovat erityisen hyödyllisiä elämän muutostilanteiden ja esimerkiksi sairauksien kohtaamisessa.

  • Kevään 2015 aikana tulevat mahdollisiksi myös KELA-korvauksen piiriin kuuluvat kuntoutuspsykoterapiat.

  • Yksilö- ja ryhmätyönohjausta tarjoan mm. vaativaa asiakastyötä tekeville ja eri toimialoilla toimiville.

  • Tarjoamiini koulutuspalveluihin kuuluvat niin valmiit koulutuspaketit kuin sopimuksen mukaan räätälöitävät kokonaisuudetkin työyhteisöjen kehittämisen ja yhteisen sekä yksilöllisen voimaantumisen tueksi. Ilo, kukoistus ja yhteisyys ovat keskeisiä teemoja.

  • Pitkäaikainen kiinnostuksen kohteeni on ollut paino- ja syömisongelmien kanssa painiskelevien naisten hyvinvointia edistävien uudenlaisten lähestymistapojen ja työkalujen etsiminen ja kehittäminen. Tähän liittyvä, kehittelemäni ”Iloiset syöjättäret ” –hyvinvointiohjelma on myös käymässä läpi merkittävää uudistusta.

Vastaanotto:

Rentoutus- ja voimavarakeskus,
Kuninkaankatu 30 B 13, 5. krs
33200 Tampere


Yhteydenotot ja ajanvaraus:

e-mail: leavox(at)yahoo.com

gsm: 050 305 1406

Ota rohkeasti yhteyttä
sähköpostilla tai soittamalla.

Voit myös jättää
soittopyynnön vastaajaan
tai lähettää tekstiviestin,
niin otan sinuun yhteyttä.

Y-tunnus 1650437-7

© Leavox
päivitetty 5.2.2015