Suomi24 · Posti · Opastus
Hae Internetistä:    Eniro.fi  
 

Suomi24Sähköposti Kirjaudu sisään | Liity jäseneksi  

 Olet tässä: Suomi24 > Posti


Ota käyttöösi uudistunut Suomi24 Posti

Saat maksutta kaiken tämän:

1 Gt tallennustilaa postillesi
10 Mt liitetiedostojen lähetysmahdollisuuden
tehokkaan virus- ja roskapostisuodatuksen


Runsaasti tallennustilaa viesteille ja liitteille

Suomi24 Posti on suomenkielinen maksuton postipalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen 1000 Mt:n tallennustilan. Lisäksi voit lähettää suuria liitetiedostoja vaivatta. Suuretkin valokuvat lähetetään osoitteesta toiseen, sillä liitteet voivat olla kooltaan jopa 10 Mt.

Suomi24 Posti on turvallinen käyttää

Suomi24 Postiin kuuluu virus- ja roskapostisuodatus. Suodatus toimii siten, että saapuvat sähköpostiviestit tarkastetaan ensin vaarallisen sisällön varalta. Suodatin tutkii onko saapuvassa viestissä viruksia tai matoja. Suodatin seuloo myös ei-toivotun roskapostin sen sisällön perusteella.

Suodata ja torju saapuva posti

Automaattisen virus- ja roskapostisuodatuksen lisäksi voit itse määritellä ja luoda suodattimia estämään ei-toivotun postin saapumisen. Voit torjua viestejä otsikkotietojen perusteella tai lähettäjän nimen mukaan.

Pidä yhteyttä missä ja milloin vain

Suomi24 Posti on aina käytettävissäsi, missä vain olet tietokoneen ja Internet-yhteyden äärellä: koulussa, työpaikalla, matkoilla. Lisäksi voit lukea ja lähettää Suomi24 Postin kautta muiden käyttämiesi POP3- tai IMAP-postitilien viestejä.

Sama osoite säilyy käytössäsi

Vaikka vaihtaisit työpaikkaa tai nettiliittymää, sama Suomi24:n osoite säilyy käytössäsi vuodesta toiseen. Suomi24-osoite säilyy niin kauan kuin käyttäjätunnuksesi on voimassa.

Suomenkielinen käyttäjätuki

Suomi24 tarjoaa opastusta suomen kielellä puhelimitse erilaisiin pulmiin ja ongelmatilanteisiin. Jos kaipaat neuvoa tai ohjeita sähköpostin käyttöön, soita palvelunumeroomme: 0600 0 1234 . Puhelun hinta on 0,49 euroa/puhelu + 1,23 euroa/min + mpm tai pvm. Jonotus on maksuton. Puhelintuki on avoinna: ma-pe klo 8-16.
Suomi24 on osa Eniroa Etusivu | Mainosta | Palaute | Opastus