Loviisan Keräily- ja Antiikkimessut - Lovisa Samlar- och Antikmässa vuonna / år 2016:

la-su 27.-28.8.16 klo 10-17

Lovisa Gymnasium   Brandensteininkatu 27,  07900 Loviisa.

Kaikenlainen antiikki, keräily- ja sisustustavara, huonekaluja, tauluja, erikoisuuksia ja löytöjä, vanhaa ja vanhahkoa. - Välkommen till den mycket omtyckta mässan i Lovisa samtidigt som det ordnas Lovisa Historiska Hus-mässan!

Myyntipaikat ja varaukset: Paavo Sistola, 07900 Loviisa - puh. 0405014656, sähköpostilla paavo.sistola@sulo.fi

Keräilymessut pidetään upeassa jugendkoulussa. Suomen viimeiset kahden päivän messut johon on ilmainen sisäänpääsy. Myyntipaikkoja sisätiloissa neljässä tasossa, (noin 2 kerrosta) noin 600 neliötä sekä ulkona pihalla runsaasti tilaa, noin 800 neliötä.

Yhteistyössä Loviisan Wanhat Talot - messujen ja Loviisan kaupungin kanssa / Tillsammans med Lovisa Historiska Hus-mässan samt Lovisa stad.

------------------------------------------------------------------------------------------

Vuoden 2015 jo vanhentuneet messutiedot. / Uppgifter om den gångna mässan år 2015:

- 38 eri myyjää sisällä ja ulkona (ulkona 12 eri myyjää). Kävijöitä noin 4000, ca. 4000 besökare.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Loviisan Antiikki- ja Keräilymessut - Lovisa Antik- och Samlarmässa

Ainoa suomalainen kaksipäiväinen Antiikki- ja Keräilymessutapahtuma johon kävijöillä vielä vapaa pääsy! Myös ilmaiset wc:t satoi tai paistoi . Lisäksi koulun pihalla on eränkävijöiden teltta, jossa tarjolla kalakeiton lisäksi grillimakkaraa, lettuja, muna-sillileipiä ja marjapiirakkaa, myös kaikki erikoisruokavaliot. Juomapuolella kahvia, teetä, limuja yms. Myynti nuorisotyön hyväksi.

Kaksi isoa parkkialuetta aivan lähellä, koulun itä- ja eteläpuolella. Koulu on vain 300 m Loviisan torilta, joten Lovisa Gymnasiumiin kävelee vaikka torilta ja monelta muulta parkkialueelta muutamassa minuutissa. Torin kulmassa myös Antiikkimarkkinat, matkan varrella Loviisan Suurkirppis (katso kartan tiedot) ja kaikki kaupungin pankkiautomaatit. (Varatkaa käteistä mukaan, joka vuosi käteinen on loppunut automaateista).

Facebook https://www.facebook.com/events/405880779622354/

Antiikki- ja Keräilymessuilla 2015 oli tarjolla mm. tällaista:

-

Vuonna 2016 ei julkaista erillista kirppiskarttaa. Kirpputoreja pidetään kuitenkinkuten aikasempina vuosina, noin 50-100 eri kirpparia.

Tässä alla vuoden - eli vanha - 2015 kirppiskartta

 

Yhteistyössä Loviisan Wanhat Talot - messujen kanssa (edellinen messulehti 2014)

--------------------------------------------------------------------------------- 

Aikaisempien vuosien kuvia

Vuonna 2014 Loviisan Antiikki- ja Keräilymessuilla oli 3-4000 kävijää ympäri Suomea, myös Euroopasta, Pohjoismaista, Venäjältä, Baltiasta jne.

Kaikkiin Loviisassa järjestettyihin keräilytapahtumiin kävijät ovat päässeet ilmaiseksi sisään. Tämä on periaatteemme ja tapa on jo hyvin harvinainen Suomessa. Tälläkin kertaa kutsumme teidät kaikki kokemaan Loviisailmiötä, lähes kaikki tehdään talkootyönä.

Tervetuloa ainutlaatuiseen, ystävälliseen Loviisaan kaikki yksin liikkuvat ja perheet! - Välkommen till ett enastående och vänligt Lovisa för ensamstående och familjer!

Rompetorin linkki Loviisan keräilymessuille: http://www.rompetori.info/tapahtumat.php?action=getone&id=1002578

free counters  Visitorlist since July 2012    Päivitetty 8.8.2016

Loviisanseudun Keräilijät -  Wanhassa Wara Parempi 2009  --- WWP-2006 historiaa - WWP-2007 historiaa -- WWP-2008Lovisa Stad
Collectors Messut Postikortit - Postkort Loviisanseutu nostalgisia postikortteja Aatos Åkerblom Loviisanseudun valokuvia - Lovisanejden på foto Frecko Grönvall Loviisanseudun valokuvia - Lovisanejden på foto Aatos okända i Östra Nyland Loviisan kaitafilmifestivaalit Lovisa smalfilmsfestival
Lasinegatiivien digitointi Restaurering av glasnegativ  Muiden negatiivien digitointi - Övrig negativdigitering  eddie.bruce@kolumbus.fi  Created Febr. 1997 Ostamme Loviisaa ym. ym.  Vi köper Lovisa mm. mm. Eddien kuvapalsta Loviisan Sanomissa index