Ihminen ajattelee itsestään hyvää, mutta Jumalan arvio on, totisesti jokainen ihminen parhaassa tilassaan on yhtäkaikki turhuutta. Voit ottaa parhaan ihmisiä miellyttävän henkilön, oli hän uskonnollinen henkilö, guru tai muuten ihmisten suosima ja Jumalan sana sanoo, että vielä parempanakin tuo ihminen Jumalan edessä olisi turhuutta.

Jos Jeesus Kristus oli vain ihminen, hyvä tyyppi ja profeetta, kuten moni uskonto ja ihminen väittää, olisi hän turhuutta ja syntinen sillä, kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat jääneet Jumalan kirkkaudesta vajaaksi! Mutta nyt Raamattu sanoo Jeesuksesta, Jumala oli manifestoituneena lihassa.

Jeesus Kristus ei ollut pelkkä ihminen. Hän oli Jumala itse joka tuli maailmaan. Hän tuli maailmaan ja Hänen elämänsä toi esille synnittömän täydellisyyden. Tämä on standardi jolla Jumala tuomitsee maailman.

Jumalan täydellisyyteen verrattaessa ihmisen hyvyys, on kuin likainen rääsy. Kaikki meidän vanhurskautemme ovat kuin likaiset rääsyt. Kysymys ihmiselle ei ole, onko hän parempi tai huonompi kuin naapurinsa. Jumalan asettama kysymys ihmiselle on miltä sinun tekosi ja ajatuksesi joihin luotat näyttävät Jeesuksen Kristuksen rinnalla.

Kun Jumala halusi osoittaa armoa kaikille ihmisille laittoi Hän standardin mahdottomaksi. Hän laittoi sen sellaiseksi, että kaikkien ihmisten teot verrattaessa Jeesukseen Kristukseen näyttävät merkityksettömiltä. Kukaan ei voi siten vaatia Jumalan hyväksyntää joka perustuu omiin ansioihin, mutta kuka tahansa voi tulla vapaasti Jumalan luokse pyytäen armoa joka perustuu vain Jeesuksen Kristuksen ansioihin. Tätä on armo. Jumalan edessä jokainen ihminen on syntinen ja tuomion alla, mutta voi pelastua KAIKESTA mitä ihmistä kohtaisi pistämällä luottamuksensa vain siihen mitä Jeesus Kristus teki ihmisten edestä. Oletko koskaan sanonut Jumalalle, että haluat luottaa ainoastaan siihen mitä Jeesus Kristus teki puolestasi?

Kysymys on, "Mihin olet laittanut luottamuksesi"? Mikä on peruste minkä tähden Jumalan pitäisi armahtaa sinua?

Raamattu sanoo, sillä ei ole mitään toista nimeä taivaan alla annettu ihmisten keskuuteen, jonka kautta meidän pitää pelastuman. Tämä nimi ei ole Allah, Mohammed, Buddha tai Jehova. Raamattu sanoo, sinun pitää kutsuman Hänen nimekseen Jeesus. Jokainen joka huutaa Herran nimeä pelastuu.

Se jolla on poika sillä on elämä jolla ei ole poikaa sillä ei ole elämää... ja Jumalan viha pysyy päällään. Jumalan tahto on, ettet joudu tuomituksi perusteella josta kukaan ei voi selvitä. Hän itse kärsi tuomion joka olisi koittanut ihmiselle ja haluaa antaa armon sinulle lahjana. Miksi kieltäisit Hänen lahjansa ja luottaisit ennemmin omiin saavutuksiisi tai uskonnollisiin kuvitelmiin. Mitä se kertoisi sinusta?

Jumalan hyvä sanoma jonka Hän vaatii nähdä on, Kristus kuoli syntiemme edestä kirjoitusten mukaan, ja että Hänet haudattiin ja että Hän nousi kolmantena päivänä kuolleista kirjoitusten mukaan. Se riittää Jumalalle, Hän ei halua nähdä muuta pelastuksena ihmiselle! Anna sen riittää siis itsellesikin!


<center>


Mahdollisuus päästä taivaaseen otettu vastaan kertaa: kertaa.